Ki van itt?

Oldalainkat 637 vendég és 0 tag böngészi

jingle-belle-v2-2-hirAkárcsak a mikulásnap, lassan a december 25-e, karácsony első napja is egyet jelent egy bizonyos sorozattal itt, a HálóZsákon. Néhány éve kezdtünk bele Paul Dini saját figurájának, Szán Csengének a történeteibe, és ma egy újabb füzettel bővítjük azokat. (Amúgy a pont 365 napos szünet miatt érdekes látni, hogy majdnem 1000 cikkel bővültünk egy év alatt, ami ahhoz képest, hogy még mindig létszámhiánnyal küszködünk, egész jó.)
A második sorozat második számában egy oknyomozó írót kísérhetünk el, amint a Télapó rejtélyes kísérője, vagyis Csenge után kutat. Találkozhatunk majd szemtanúkkal, akik különböző korszakokban futottak össze a hosszú életű manólánnyal, aki a megszokott grincses hangulata helyett itt az igazi Télapó-csemete oldalát mutatja, hogy elhozzon pár karácsonyi csodát nekünk, olvasóknak egészen a vadnyugat korszakától napjainkig. Hogy megérintse még egy ember lelkét, aki immár teljes egészében átérezheti a karácsony szellemét.
És ha már a karácsony szellem… a második történetben átugrunk Texasba, hogy megnézzük, miként ünnepelné meg pár duhaj prérifarkas ezt az ünnepet Mutánsfalva leghíresebb (meg igazából egyetlen) krimójában.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta