Ki van itt?

Oldalainkat 538 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-gog-1-hirSziasztok!

A 2013-as esztendő egyik fő híre volt nálunk, hogy sikerült befejeznünk az eddigi leghosszabb egybefüggő sorozatunkat, a Macskanő v3-ast. Ennek egyfajta ünneplésére vagy levezetésére készült el még 2011-ben az a mini, amivel a DC eredetileg a Macskanő v2-es legismertebb alkotópárosának intett búcsút. Doug Moench és Jim Balent (akit nálunk leginkább a Tarot alkotójaként ismerhettek) ugyanis közel egy évtizeden keresztül dolgoztak együtt azon a sorozaton, amely a maga tömény kilencvenes éveket idéző elemeivel együtt is máig kedves helyet foglal el sok Selina-rajongó szívében.
De hogy akkor miért jelenik meg ez most itt, ha egyszer a v2-es éra része? Azért, mert a történet nem kapcsolódik hozzá: egy Másvilágok-címről van szó. Tudjátok, amelyben kiragadjuk az ismert szereplőket a megszokott környezetükből, és a többi, és a többi.
Jelen esetünkben a kiragadott környezet egy fura szerepcserét takar: Gotham bűnözői egy hatvankilós nőtől rettegnek, aki Macskamobilján járja a várost, éles karmai segítségével osztja az igazságot és az életre megmaradó sebhelyeket, és egy Macskajellel hívják segítségül, amikor egy újabb eszelős bűnöző tűnik fel a színen. Avagy, igen, Selina Kyle lett Gotham védelmezője itt, akinek az élete igencsak keserűvé válik, amikor feltűnik a színen egy új jelmezes alak, aki a denevér jelét hagyja hátra minden egyes bűntett helyszínén. És ami még ijesztőbb, hogy a macska nem igazán tudja, hogyan cserkéssze be ezt a repülő rágcsálót.
A két részes mini lesz az idei búcsútörténetünk, szóval ne féljetek, nem kell sokat várnotok a folytatására. Csak egyetlen napot. :-)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta