Ki van itt?

Oldalainkat 579 vendég és 0 tag böngészi

transformers-v1-89-hirSziasztok!

Ma tovább dübörgünk a Transformers Elsõ Regeneráció nyolcvankilencedik számával, melyben a negyedik résszel folytatódik végre a Természetes kiválasztódás címû történetünk.
Mint azt már megszokhattuk, Furman mester nem hagy sok üresjáratot a számunkra, rögvest a bele is csap a lecsóba: Skorponok, aki immár stabilan megvetette lábát a Kibertronon, azon dolgozik, hogy sötét uralmát kiterjesztve az egész bolygó teljhatalmú ura legyen. A helyzetet tovább rontja, hogy a jelvények immár semmit sem jelentenek, nem tudni ki a barát és ki az ellenség. Mindössze egy maréknyi autobot maradt még, akik tehetnek valamit az aktuális fõgonoszunk nagy volumenû terve ellen, ám Skorponok rövidlátó arroganciájának hála az események új fordulatot vesznek, így végre felvillan a fény az alagút végén.
Miközben pedig a Kiberton felszínén áll a bál, Nagyágyú a nehézségei közepette váratlan felfedezést tesz a bolygó magjában, illetve a Földön ragadt Galvatron is tovább szövögeti sötét terveit… Azt hiszem már nincs más hátra, csak elõre, úgyhogy jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta