Ki van itt?

Oldalainkat 429 vendég és 0 tag böngészi

F betűs családi képregényt ígértünk délelőtt, márpedig a HálóZsákon mi lehetne ismertebb a Marvel első családjánál, vagyis a Fantasztikus Négyesnél, ha ez kerül szóba?
Hogy a keddi Pókember garantáltan ne maradjon magányos, az F4 is a réges-régi időkbe visz vissza bennünket, abba a korba, amikor még nem létezett internet, a bakelitlemez volt az egyetlen olyan hanghordozó, melyet birtokolhatott az ember, és amikor Farek is már alaposan befészkelte magát a munkaerőpiacra.
A 22. füzet egyik legfőbb ismérve, hogy itt tér vissza az F4 kiadási szempontból legelső ellenfele, a Vakondember, aki nem csak, hogy alkotott egy olyan falat, amely csak az egyik oldalán radioaktív, ráadásul csal kb. húsz centiméteres távolságig, hanem gigászi, ámde bár eléggé érzékeny szerkezetei által magát a világbékét is veszélybe sodorja! Vagyis, igen, nem csak a Pókemberhez és Flintstone-ékhoz köthető a mai füzet, hanem a tegnapi Buck Rogershez is! Figyelitek, milyen furmányosan állítjuk össze a heti frissítéseket? (A gratulációs leveleket, bonbonokat és a virágokat nyugodtan küldjétek a címünkre.)
Hm? Hogy nem ezért tekintjük mérföldkőnek ezt a füzetet? Ó, igen, lehet, arra gondoltok most páran, hogy ez lesz az a pillanat, amikor Sue Storm Richards elindult azon az úton, amely a csapat legveszélyesebb és legerősebb tagjává tette őt: itt alkotott először láthatatlan energiafalakat.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta