Ki van itt?

Oldalainkat 482 vendég és 0 tag böngészi

 

Sziasztok!

A veterán olvasók most valószínűleg meglepődnek egy kicsit a címen, hiszen a Zsák saját házi Disney-válogatáskötetei hosszú éveken át mindössze évi két alkalommal jelentkeztek. Idén azonban a Disney-év tiszteletére jóval több kötet készült – annyi, hogy most a nyár minden hónapjában kikerül egy friss példány.

A mostani, idei harmadik, összességében pedig tizenötödik könyvben nagy szerepet kapnak az olasz történetek, melyek egyikében Donald azt hiszi, különleges erőre tett szert, miközben a Kasszafúrók egy minden eddiginél sikeresebb támadást indítanak Dagobert bácsi ellen; a másikban pedig Mickeyt és Minniet kísérhetjük el egy rejtelmes kalandra, amelyben szerepelnek dinnyék, szupertitkos ügynökök és egy lény, amely mintha nem e világról származna.
De a klasszikus sztorikat kedvelőket sem hagyjuk cserben, hiszen amint a képen is látható, Barks történetei is helyet kaptak. Sőt, egy kissé eseménydús hajszát követően még talán arra a kérdésre is választ kapunk, hogy miként képes egyetlen ember oly sokféle információval teletömni az ifjú mormoták méltán híres kézikönyvét.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta