Ki van itt?

Oldalainkat 1000 vendég és 0 tag böngészi

tf sl megatron hirSziasztok!

A mai nap ismét egy Transformers történetet tartogat a számotokra, melyben hosszú idő után ismét reflektorfénybe állítunk egy ismert alakváltót, aki ezúttal Megatron nagyúr, személyesen!

A történetben - sajnos - most is ugrunk egyet az időben, de ezúttal visszafelé, méghozzá az ongoing 13-14. részei közé, ami mondjuk kivételesen nem az én kaotikus időrendemnek köszönhető, hanem annak, hogy ezt a történetet a kiadó is csak utólag adta ki, hogy kicsit befoltozzák a Káosz eseményeiben maradt hézagokat.

Az álca hadigépezet vezetői egy űrben sodródó aszteroidán rejtőznek, elmerülve az egymás iránti gyűlölködésükben és az önsajnálatban, amikor Sokkoló és Fülelő ténykedésének köszönhetően Megatron végre felépül a Földön szerzett sérüléseiből. Új testében a régi gyűlölettől vezérelve rögvest neki is lát, hogy megindítsa az autobotok elleni megtorló hadjáratát... azaz hogy csak látna, de a hadserege romokban hever, és ez nem másnak köszönhető, mint a helyettesének, Üstökösnek. Megatronra hárul a feladat, hogy ismét felszítsa az álcák harci kedvét, emellett pedig meglepő mód atyai pártfogásába veszi az önmagából kifordult Fürkész vezért, Üstököst is... Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta