Ki van itt?

Oldalainkat 606 vendég és 0 tag böngészi

dd fr cutter 02 hirSziasztok!

A mai nap folytatjuk R.A. Salvatore történetét a Vágó második részével, a főszerepben a Drizzt regények ismert mellékszereplőivel, a sötételf Tos'un Del Armgóval és Kazid'heával, a kegyetlen és intelligens varázskarddal, amely ezúttal is csak a bajt kavarja.

Miután Tos'un lánya, Doum'wielle a kard miatt véletlenül megölte a varázserejű fegyver birtoklása miatti vitájuk kapcsán rátámadó fivérét - akit szintén a kard biztatott eme tettére - a lány elmenekül az otthonából, egyedüli társa pedig a rosszindulat és a vérszomj fémből kovácsolt megtestesülése, aki paranoid rémísztgetéssel igyekszik elejét venni a lány feltámadó bizonytalanságának.

Eközben szülei, Sinnafain és Tos'un, egy csapat elf segítségével a lány után indulnak, hogy megmentsék a kard befolyása alól, mielőtt az még valami visszafordíthatatlan ostobaságra ragadtatná az eltévelyedett Doum'wielle-t.

És még egy érdekesség a végére, mint azt nemrégiben Farek meg is erősítette, ezen történet végkifejlete közvetlenül kapcsolódik a már kapható új Drizzt regény, A Vadász éjszakája eseményeihez is, így aki el tervezi olvasni az új könyvet, ne lepődjön meg, ha már a nyitánya elspoilerezi eme történet végjátékát. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta