Ki van itt?

Oldalainkat 1098 vendég és 0 tag böngészi

tf sl trailcutter hirSziasztok!

És akkor el is jött az ideje az idei első joker füzetnek. Akik rendszeresen nyomon követik a fórumot vagy a főoldali hozzászólásokat, azok jó eséllyel már tudják, hogy jelen állás szerint havi két Transformers füzet van tervbe véve, de ettől függetlenül lesz néhány menetrenden kívüli darabunk is. Ilyen a mai frissítésünk tárgya, a Reflektorfényben: Úttörő is.

Elöljáróban annyit elmondanék, hogy bár a név nem feltétlenül lehet ismerős, a mögötte megbúvó karakter annál inkább, mivel a klasszikus univerzum egyik oszlopos tagjáról beszélünk, aki a mai történetben nyomorúságát ellensúlyozandó nevet vált. A név váltás azért is volt problémás a mi esetünkben, mert Ösvényvágóról van szó, aki az angolban a Marvel-éra során volt Trailcutter, Trailblazer és Trailbreaker is, de nálunk mindig egységesen Ösvényvágó néven futott. Na most érdekes csavar volt a történetben, hogy most, hirtelen felindulásból a harmadik változatot változtatja meg az elsőre, ami valljuk be a mi esetünkben kicsit furán jött volna ki.

De hogy pár szót ejtsek a mai történetről is: a büszkeségében mélyen sértett Ösvényvágó úgy határoz, hogy új életet kezd, ebben pedig nem más lesz segítségére, mint a pszichopata ex-Roncsoló, Pörgés. Az új élet első napja azonban érdekes fordulatot vesz, amikor Úttörő kénytelen egy szál magában szembenézni egy maroknyi álcával, élükön az álca fejvadásszal, Vesztegzárral... Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta