Ki van itt?

Oldalainkat 1563 vendég és 0 tag böngészi

sup bat generations II 01 00 hirHosszú kihagyás után tovább folytatjuk a DC két legismertebb hőse, az Acélember és a Sötét Lovag másvilági kalandjait, a Superman & Batman: Generációk II/1. részében. Aki olvasta annak idején az első sorozatot, annak a koncepció már nem lesz ismeretlen (aki nem, az itt megteheti). John Byrne eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha a hősökre is ugyanúgy hatna az idő múlása, mint az egyszerű halandókra, és a valós világban az első megjelenésük óta eltelt idő nem múlna el felettük nyomtalanul. Az első sorozathoz képest annyi a változás, hogy nem tíz, hanem tizenegy éveket ugrunk egy-egy rész között, valamint nem csak a címszereplő hősökre, hanem társaikra is nagyobb figyelmet szentelünk. Ha valaki érez magában elég erőt, akkor olvassa felváltva a két sorozatot, időrend szerint. ;)
1942-ben kezdünk, a második világháborúban. Superman és az Amerikai Igazság Szövetség az európai fronton veszi fel a harcot a nácik előrenyomulásával, míg Batman Gotham városában küzd meg az árulókkal és igyekszik megmenteni Lois Lane és Robin életét. A távolban pedig már feltűnik Wonder Woman, a Csodanő!
1953 telén a Wayne-birtokon feltűnik egy régen látott ismerős és nyugtalanító híreket hoz Batman számára, mely sötét jövőt vetít előre. Eközben Superman a rák gyógyszerét kutatja egy távoli leigázott világon. Ami vörös nap alatt fekszik. Szóval ő is egyike a leigázottaknak. A menekülés kulcsa pedig egy testet öltött szóbeszéd. Mely szóbeszéd meglepő módon találkozhat egy névrokonával. De mindez lényegtelen, ugyanis a legfontosabb esemény, hogy Superman és Wonder Woman első gyermekeiket várják. Nem, nem egymástól. Superman Lois-tól, Csodanő pedig Trevor ezredestől. De sajnos nem minden zajlik komplikációk nélkül…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta