Ki van itt?

Oldalainkat 599 vendég és 0 tag böngészi

sup bat generations II 04 00 hirUtolsó részéhez érkezett a másnapos… oppardon, másvilági hősöket bemutató mini-sorozat, a Superman & Batman: Generációk 2., a 4. füzettel.

Az első történetben 2008-ba látogatunk, ahol láthatjuk, amint Éjlovag egy régi ellenségének szabadulására készül. De nem úgy, ahogy azt gondoljátok… Emellett pedig feltűnik a régmúltból egy szinte már elfeledett szereplő – illetve egy része –, aki komoly kihívás elé állítja ifjú hősünket. Szerencsére nem csak az El családban van hagyománya a hősködésnek, így van, aki a szorongatott Éjlovag segítségére siessen.

A 2. történet egyszerre repít el bennünket a jövőbe és a múltba, amint 2019-ben a Földre titokban visszatért Superman rejtélyes okból meghívja Batmant a magány erődjébe. Ott pedig, egy különleges szerkezet segítségével kiderül, hogy már az első sorozat végén látott találkozójuk előtt is volt egymáshoz szerencséjük, valamint az is, hogy vannak dolgok, amik nagyobbak, mint egy-egy ember élete.

Ezzel lezárult ez a sorozat. Valamikor a jövőben szeretném a harmadik évadát is honosítani, de hogy az mikor valósul meg, nem tudom.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta