Ki van itt?

Oldalainkat 701 vendég és 0 tag böngészi

dp24 hirIsmét eltelt egy hónap, ami többek között azt is jelenti, hogy egy új Deadpool füzet a mai ajánlatunk. Számszerint a 24. résznél tartunk, ami a Deadpool a SHIELD ellen c. történetünk negyedik részét tartalmazza. Végre kezdetét veszi a folyamat, amire már hónapok óta várunk, Preston ügynök kiszabadulhat Deadpool tudatából, hogy saját élethű bábjában tölthesse hátralevő napjait a szerető családja mellett. Persze, nem Deadpool történetről lenne szó, ha minden zökkenőmentesen zajlana, így természetesen ismét adódik egy kis bonyodalom, aztán újra látogatást teszünk kedvenc zsoldosunk kaotikus elméjébe, ahol a Titanic hajóskapitányának cameója még a kisebb furcsaságok közé tartozik.

Jó olvasást az ehavi részhez, egy hónap múlva lezárjuk ezt a történetet, aztán készüljetek fel egy elég beteg füzetre, utána azonban nem akármilyen esemény következik antihősünk életében. Tartsatok velünk!

Amúgy egy kicsit vacakol a szerverünk, így előfordulhat, hogy a cbz letöltés nem mindig működik. Emiatt ne ijedjetek meg, helyre fog állni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta