Ajánló

X-akták 24
Sci-fi

X-akták 24

Hozzászólások

 • Aldarion 2020.11.23. 10:52
  Nem is tudom. De tényleg, fogalmam sincs... :D

  Bővebben...

   
 • Recsi 2020.11.23. 07:09
  Vajon miért? :)

  Bővebben...

   
 • Aldarion 2020.11.22. 20:33
  Szeretném, de most nem rajtam múlik a dolog. Tyrant az utóbbi időben kicsit elfoglalt, így nem biztos ...

  Bővebben...

   
 • xeraph 2020.11.22. 20:31
  A "Qui Gonn & Obi-Wan - Last Stand on Ord Mantell" már fent van itt, a HálóZsákon, "Qui Gonn és Obi-Wan ...

  Bővebben...

   
 • babrafax 2020.11.22. 19:00
  Helló Aldirion, köszi az újabb Mars honosításért! Nálam nagy kedvenc. Az összes magyarhonban megjelent ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 576 vendég és 2 tag böngészi

 • 24747
 • tyaptyap

gft v01 01 02hunSziasztok!

Jó ideje nem jelentkeztem már, ennek megvan a maga oka. Némi technikai probléma okán odalett egy nagy halom anyagom, ami jelentősen visszavetette a munkálataimat. Öröm az ürömben, hogy miután Elwood visszatért az oldalunk kötelékébe, lehetőségem nyílt rá, hogy a Transformers rovatot megbízható kezekben hagyva ismét a saját terepem felé forduljak és a jó ideje parlagon heverő címeimmel foglalkozhassak. Ennek jegyében íme itt is az első fecske, ami nem más, mint a Grimm Tündérmesék felújítása!

Aki régóta követi az oldalt, az bizonyára ismeri a sorozatot, aki nem azoknak álljon itt egy rövid ismertető. A sorozat keretein belül egy misztikus hatalommal bíró hősnő, Sela Mathers történetét követhetjük nyomon, akinek az a küldetése, hogy az erkölcsi és morális dilemmákkal küzdő embereken segítsen egy mágikus mesekönyv segítségével, így füzetről füzetre egy-egy mese elevenedik meg a szemünk előtt, azonban nem a jól ismert formában, hanem inkább a vérben tocsogós értelemben. Ezek után pedig már az aktuális mellékszereplőkön áll, hogy levonják-e a megfelelő tanulságot vagy sem...

Akik találkoztak már a sorozattal, azok tudhatják, hogy a Grimm füzetek magyar változata eleinte nem épp a legkiválóbb alapanyagokból készültek el, azonban a mai digitális világban már ez a sorozat is elérhető jó minőségű, komolyabb felbontású formában, ezért úgy döntöttem, hogy nem csak újra indítom a sorozatot, de ezzel egyidejűleg fel is újítom azt. Ennek egyik vonatkozása, hogy szerkezeti szempontból áttérünk a gyűjteményes kötetekre. Minden kötet hat füzetből fog állni plusz egy rövid extra történetből, melyek betekintést engednek a főhősünk hátterébe is.

A mai adag rögtön az első két rész újrázását tartalmazza, melyekben Piroska és a farkas valamint Hamupipőke története elevenedik meg, kissé másképp. Innentől kezdve pedig hetente érkezik majd egy-egy újabb fejezet. Na de elég a szócséplésből, jó szórakozást az első kötethez, és mint eddig is, ezúttal is várom a véleményeket a fórumunkon!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta