Ki van itt?

Oldalainkat 237 vendég és 2 tag böngészi

  • freonix
  • Lajos

vege hir

Egyszer véget ér a lázas ifjúság, Egyszer elmúlnak a színes éjszakák, Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár, Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.

Egy Máté Péter dal szövegével kell kezdenünk ezt a hírt. Mert egyszer minden véget ér, így óhatatlan volt az is, hogy a HálóZsák történelme is véget érjen. Ebben a hónapban ünnepelte az oldal a huszadik évfordulóját, de már erre a jeles alkalomra se készültünk honosításokkal. Ahogy minden ember életében egyszer bekövetkezik az, hogy a gyermekét el kell engednie, úgy mi is ezt tesszük most. A HálóZsák sokunk gyermeke volt, mindannyian szerettük, de már felnőtt korba lépett. Mint azt tapasztalhattátok, már mi sem voltunk olyan aktívak, hiszen belőlünk is, a rajongó fiatalokból is felnőttek lettek, dolgozunk, gyermekeink lettek, már nincs szabadidőnk a honosításokra. Valamint azt se szabad elfelejteni, hogy annak idején, a honosítások azért keletkeztek, hogy az éppen mélypontot élő magyar képregénykiadás miatt a rajongók ne veszítsék el a képregényolvasás élményét. De szerencsére mára már rengeteg kiadó kelt életre és temérdek mennyiségű képregény jelenik meg. Köztük sok olyan, amelyek itt is elérhetőek voltak régebben. Így ezért, hogy ne kavarjon be egyetlen kiadónak se, eltávolítottunk szinte minden honosítást az oldalról. Azért szinte, mert egyelőre (határozott ideig) a Star Wars és a Transformers részleg marad. Ezen kívül a múzeumunk marad még az oldalon, az időnként frissülni is fog, de túl sűrű frissítésre azért ne számítsatok.

Köszönjük, hogy ebben a 20 évben velünk voltatok. Köszönjük a sok biztató üzenetet és szóbeli valamint irásbeli támogatást, amit tőletek kaptunk.

Viszont arra kérünk titeket, hogy a régi honosításainkat ne is kéregessétek tőlünk vagy másoktól, az ilyen hozzászólásokat törölni fogjuk. Kérjük, hogy ezt tartsátok tiszteletben.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta