Ajánló

World of Warcraft 00
Fantasy

World of Warcraft 00

Hozzászólások

 • JxOxExY 2020.02.17. 22:03
  Nagyon szépen köszönöm! Alig várom a folytatást.

  Bővebben...

   
 • zotyo_a_gazdasz 2020.02.11. 18:05
  Nagyon szépen köszönöm :) Már alig vártam a frissítést :)

  Bővebben...

   
 • Sepi 2020.02.11. 16:14
  Pontos menetrend nincs. Ahogy elkészülünk valamivel, az kikerül. Nitro oldala meg mostanában olyan, mint ...

  Bővebben...

   
 • Sepi 2020.02.11. 16:12
  Egyesével lesznek felrakva. De egyelőre nem tudom mikor lesz rá időnk. :(

  Bővebben...

   
 • kardigan 2020.02.09. 19:56
  Kb mikorra várhatóak? Egyessével lesznek feltöltve?

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 321 vendég és 6 tag böngészi

 • AmbrusAttila
 • hangman
 • Lacikabá666
 • nagytamas1978
 • Shazzbone
 • sztomas

MK sztori 04. rész

Előző fejezet

Tizenegyedik fejezet: Utójáték a világok háborújához

A Föld győzött, minden visszaállt a régi rendbe. Az Idősebb Istenek kaput nyitottak a Kiválasztott Harcosoknak, amin keresztül visszaküldték őket az immár különálló Földi Birodalomba. Mielőtt a portál bezárulhatott volna, a Külső Világban maradt Kitana még gyorsan elbúcsúzott Liu Kangtől, megköszönte neki, hogy megmentette őket Shao Kahntól. Bár külön kellett válniuk, mindketten reménykedtek, hogy talán egy nap még találkozni fognak békésebb körülmények között...
A három Kiválasztott Harcos, akik sosem jutottak el oda, hogy részt vehessenek a végső összecsapáson, az invázió után visszatértek az addigi életükhöz. Nightwolf folytatta a történelmi kutatásait, ugyanakkor az események hatására behatóbban kezdett el foglalkozni a mágiával is, hogy ha legközelebb hasonló támadás érné a Földet, ő készen állhasson. Kabal, bár ezentúl mindig a légzőkészülékére szorult, visszament az egyre fogyatkozó Fekete Sárkányba, hogy tehessen valamit a szervezet túlélése érdekében. Visszaúton azonban összefutott a Vörös Sárkány vezetőjével, Mavadóval...
Kurtis Stryker élete jelentősen megváltozott az események következtében. Tudván a Külső Világ létezéséről, úgy érezte, hogy tennie kell valamit, hogy megvédje hazáját az ilyen fenyegetésekkel szemben. Szerencséjére a kormány is így gondolkodott, Stryker ezért be tudott állni az újonnan alakult Külvilág Felügyelő Ügynökségbe.
Sub-Zero a visszatérése után folytatta a renegát harcos életét. Nem ment vissza klánjába, tudta, hogy azok továbbra is üldözni fogják. Üldözői közül Smoke a Külső Világban rekedt, a császár palotájának pincéjében porosodott még évekig. Sektort megtalálta és megjavította a Lin Kuei és újra kiküldte, hogy ölje meg az árulót.
Cyraxre Jax és Sonya talált rá a sivatagban. A két Különleges Alakulatos az invázió után lehetőséget kapott a kormánytól, hogy mégis csak felállíthassanak egy szervezetet, ami a többi birodalmat felügyeli. Az invázió alaposan megváltoztatta a véleményüket... A két barát megalapította a Külvilág Felügyelő Ügynökséget. Kaptak egy föld alatti bázist, ahonnan fejlett technológia segítségével kapukat nyithattak más birodalmakba, hogy felderíthessék azokat. Nem sokkal azután, hogy berendezkedtek a bázisukban, az Ügynökség furcsa jelzést észlelt egy ázsiai sivatagból. Jax és Sonya maga ment ki ellenőrizni azt. Megtalálták Cyraxet, és visszavitték a bázisra, ahol átprogramozták, hogy a segítségükre legyen. A folyamat alatt Cyrax a tudatára ébredt, és legnagyobb meglepetésére Smoke-hoz hasonlóan ő is visszakapta a lelkét. Hálából, amiért megmentették, a kiborg beállt az Ügynökségbe.
Mivel az Idősebb Istenek mindent az egyesítés előtti állapotba rendeztek vissza, ezért Johnny Cage kénytelen volt ismét visszatérni a Mennyekbe. Mielőtt távoznia kellett volna, csak arra maradt ideje, hogy elbúcsúzzon barátaitól. Raiden szintén a Mennyekbe ment, de ő azért, mert visszakapta istenségét, és ezzel együtt a Föld őrzőjének tisztségét is.
Shao Kahn bukása után a három édeniai, Sindel királynő, Kitana hercegnő és annak legjobb barátja, Jade, kihasználta a császár bukása után támadt káoszt, és elszakította azt a mágikus köteléket, ami Édeniát a Külső Világ részévé tette. Ennek köszönhetően a Földhöz hasonlóan az a birodalom is elkezdett visszaváltozni abba az állapotába, amiben több ezer évvel előtte volt. A hármas aztán visszatért a hazájába, hogy megkezdjék annak újjáépítését.
Shao Kahn legyőzetésének híre gyorsan terjedt a Külső Világban. Az uralkodó bukásának hallatán seregének jó része fellázadt ellene és otthagyta őt. A maradék haderő élére kétségbeesett tervként Kanót állította, aki meglepő módon hűségesen és jól szolgálta új urát. Sikeresen megtartotta a császár fennhatóságát a birodalom egy részén, de akkorra már az uralkodó hatalma meglehetősen megfogyatkozott, a Külső Világ ura elvesztette befolyásának legnagyobb részét. Mivel ezért a bukásért is Shang Tsungot hibáztatta, amiért az nem tudta teljesen a szolgálatába állítani Sindelt, bebörtönöztette a varázslót, és csak akkor engedte ideiglenesen szabadon, ha szüksége volt rá.
Miután legyőzte Shao Kahnt és megmentette a Földet, Liu Kang elvitte Kung Laót a Wu Shi Akadémiára és az ottani szerzetesek gondjaira bízta. Ezután elutazott vissza Amerikába, hogy ott új harcosokat találjon, akik megvédhetik a Földet a jövőbeli támadásoktól. Itt ismerkedett meg a fiatal harcossal, Kai-al, akit személyesen kezdett el edzeni. Nagy lehetőséget látott az Afrikából származó ifjúban.
Akárcsak Johnny Cage-nek, Scorpionnak is vissza kellett térnie a túlvilágra, csak neki az Árnybirodalomba. A szellem elfogadta sorsát, bár nem is tudott volna ellene mit tenni.
Nem ő volt az egyetlen aki a sötét birodalomba tért vissza az eseményeket követően. Miután elvégezték dolgukat, és ezzel győzelemre vezették az egyik birodalmat - miközben annyi dolgot tudtak meg ellenfeleikről amennyit csak lehetett - Noob Saibot és Mileena is visszatértek urukhoz, Shinnokhoz. Shinnok örömmel vette tudomásul, hogy Shao Kahn elbukott, és hogy Édenia kivált a Külső Világból. Így számára könnyebb volt a két különálló birodalom ellen felvonulni, mintha azok még mindig egyek lettek volna. Nem sokkal tehát a Liu Kang és Shao Kahn közötti csata vége után Shinnok végre nekiláthatott több millió éve érlelődő bosszújának beteljesítéséhez... És a Földnek hamarosan ismét szüksége lett a legkiválóbb Kiválasztott Harcosokra...

Következő rész

Előző fejezet

Tizedik fejezet: A Lótusz útja

Liu Kang már az invázió első pillanatától kezdve Shao Kahn csapatainak legfőbb célpontja volt. A császár megérkezése óta eltelt rövid idő alatt több támadás érte, mint az összes többi Kiválasztott Harcost együttvéve. Kétségtelenül ő volt a Föld legnagyobb harcosa és két Torna győztese is, de ha nem lettek volna társai, akkor könnyen meglehet, hogy elbukott volna a szüntelen támadások alatt.
Először csak shaolin társa, Kung Lao oldalán küzdöttek a túlélésért és hogy eljuthassanak a céljukhoz, a Raiden által kijelölt gyülekezőhelyhez. A nyugati parthoz közel csatlakozott hozzájuk a meghalt, de újjáéledt Johnny Cage is. Mielőtt pedig elérték volna céljukat, összefutottak a két édeniai nővel, Kitanával és Jade-del.
Kitana elmondta Liu Kangnek, hogy Sindel, akinek a feltámasztása szolgálta az ürügyet a császárnak a támadásra, valójában az anyja. A hercegnő biztosra vette, hogy képes lenne visszahozni az elvarázsolt királynő emlékeit, és ezáltal megszabadítani őt a Tsung által belé táplált gonoszságtól. Ha pedig Sindel átállna a földiek oldalára, és még Shao Kahnt is sikerülne ismét legyőzniük, a Külső Világ uralkodójának nem volna többé joga folytatni az inváziót, az Idősebb Istenek akaratának megfelelően vissza kellene vonulnia.
Liu Kang elfogadta Kitana és Jade segítségét, együtt keresték fel az újjáéledt királynőt, akit akkor már körülvettek a császár által küldött testőrei. Shao Kahn sem volt bolond, tudta, hogy visszatért felesége életben maradásán sok múlik, ezért egy válogatott testőrcsapatot állított fel a védelmére. Az ő vezetőjük lett volna Sheeva, aki azonban végül nem fogadta el a feladatot.
A csapatnak nem volt sok ideje taktikát kitalálni, a legegyszerűbb dolgot tették amit tehettek: a csapat legnagyobb része lefoglalta a testőröket és elszakította őket Sindeltől, hogy Kitanának legyen alkalma beszélni az anyjával. A terv bevált, a hercegnő végül Jade segítségével visszahozta Sindel emlékeit. A csapat így egy újabb taggal bővült, és elindult végső céljuk, Kahn palotája felé. Az odavezető út alatt csatlakozott hozzájuk Jax és Sonya, sőt, legnagyobb meglepetésükre Raiden is, aki az isteni voltát adta fel azért, hogy segíthessen harcosainak.
A palotában a kis csapat szembetalálta magát Shang Tsunggal és az Árnyékpapjaival. Az óhatatlanul kialakult küzdelemből Kung Lao egy szerencsés pillanatban ki tudott törni, és mivel látta, hogy barátai jól boldogulnak Tsungékkal, úgy döntött, egymaga fog leszámolni Shao Kahnnal. A császárt a trónteremben találta. Kihívta őt egy küzdelemre, amit az el is fogadott. A csata rövid volt és kegyetlen. Az uralkodó gyorsan Kung Lao fölé kerekedett, kis híján agyonverte a szerzetest. Mielőtt azonban lesújthatott volna ájult ellenfelére, megjelentek Lao barátai is, akik végül átverekedték magukat Tsung szolgáin, bár a varázsló maga elszökött, amikor látta hogy vesztésre áll.
Látva barátja összetört testét a földön, Liu Kang szemei előtt ismét megjelentek halott társai, barátai meggyalázott holttestei a shaolin templomban, és az is, hogy milyen rettenetes harag öntötte el akkor a lelkét. Eltökélte, hogy ezúttal megállítja Shao Kahnt, bármibe is kerüljön. Kihívta a császárt egy Halálos Viadalra, hogy ők ketten döntsék el a Föld végleges sorsát. Az ősi törvények értelmében Kahnnak csak két választása volt: elfogadja a kihívást vagy mindörökre visszavonul a Földről. És bár alig pár napja már elszenvedett egy vereséget a szerzetestől, a császár ezúttal biztos volt benne, hogy a földiek lelkeitől megerősödve nem jelenthet neki gondot végezni a bajnokkal. Elfogadta Kang kihívását.
A Föld bajnokának nem volt könnyű dolga, élete addigi legnehezebb küzdelme várt rá, hisz a császár erősebb volt mint valaha. Ráadásul a barátaira sem számíthatott, a küzdelemben csakis ő és Kahn vehettek részt. Társai ezt nem akarták annyiban hagyni, segíteni akartak neki, Raiden azonban megakadályozta őket ebben. Tudta, hogy minden csakis Liu Kangen múlik; vagy legyőzi a császárt, és akkor a Föld megszabadul, vagy elbukik és akkor mindennek vége, egyikük se tehet semmit se ellene. Így vette kezdetét a végső küzdelem a Földi Birodalom sorsáért néhány Kiválasztott Harcos, egy halandóvá vált isten, és néhány titokban leskelődő vagy az események véletlen alakulásának köszönhetően odakeveredő jelenlévő szeme láttára.
Maga a csata hosszan elhúzódott. Kang kétségtelenül fejlődött, köszönhetően a folyamatos támadásoknak amik az invázió alatt érték, de a császár erejét is jelentősen megnövelték a földiek lelkei. Ám a legendákba illő küzdelemnek csak egy győztese lehetett. A küzdelmen maguk az Idősebb Istenek bíráskodtak, akik egyik fél mellett sem álltak, ezáltal pártatlanul hirdethették ki végül a győztest. Az elhúzódó küzdelemben nagy nehezen végül Liu Kang kerekedett felül, sikerült kifárasztania és megsebesítenie annyira a császárt, hogy az istenek végül őt tartsák meg a Torna bajnokaként. Shao Kahnnak fel kellet adnia az összes elrabolt lelket és a terveit is, amik a Földi Birodalom ellen irányultak. Az egyesítés félbeszakadt, a két birodalom gyorsan elkezdett távolodni egymástól. Az istenek mindenkit visszaküldtek abba a birodalomba, ahol az egyesülést megelőzően volt.
A Föld megnyerte az utolsó Halálos Viadalt is.

Következő fejezet

Előző fejezet

Nyolcadik fejezet: Sindel megváltása

Miután Kitana és Jade otthagyta Reptile-t, már könnyebben haladtak előre a céljuk felé, az ellenséges csapatok nem jelenthettek akadályt az összeszokott párosnak, akik ráadásul Shao Kahn legügyesebb orgyilkosai közé tartoztak. Hosszú útjuk során találkoztak a Kiválasztott Harcosokkal: Liu Kanggel, Kung Laóval és a halálból visszatért Johnny Cage-dzsel. Kitana elmondta nekik, hogy meg kell találniuk az anyját, ő jelentheti az egész invázió kulcsát. A harcosok megértették, mi foroghat kockán, ezért beleegyeztek abba, hogy segítenek az édeniai párosnak. Közös erővel elverekedték magukat Sindelhez és a hozzá kirendelt testőrséghez.
Míg a csapat legnagyobb része az őrökkel harcolt, Kitana szembetalálta magát régen elhunyt anyjával. Sindel nem ismerte fel őt, mivel emlékei nagy részét elzárta Shang Tsung az újjászületésénél. A királynő rátámadt a lányára. Kitana a küzdelem során kétségbeesetten próbálta őt emlékeztetni a több mint tízezer évvel ezelőtt szörnyűségekre, és meggyőzni a királynőt, hogy valójában Shao Kahn az ellenség. Sindel nem hallgatott rá, sikerült a harc alatt kiütnie a hercegnőt. Ekkor érkezett meg Jade, aki a barátja testét látva a padlón azt hitte, Sindel megölte Kitanát. Elkeseredésében megvádolta a királynőt saját lányának megölésével. Heves érzelmei hatással voltak Sindelre: Kitanát maga előtt látva hirtelen megtört a rá bocsátott varázslat, visszatértek az emlékei. Tudta, hogy ki ő és hogy mi történt vele. Az időközben magához tért Kitana, miután összeszedte magát, és ő is meglátta, hogy a barátnőjének sikerült elérnie azt, amit ő is szeretett volna mindvégig, gyorsan összefoglalta a királynő halála után történteket: a neveltetését Shao Kahn udvarában, Mileenát és a két birodalom között dúló háborút, ahol is Sindelt használta ürügyként a császár, hogy elfoglalja a Földi Birodalmat.
Miután végighallgatta lányát, Sindel belegyezett, hogy segít nekik megdönteni Shao Kahn hatalmát és hogy visszaszerzik Édeniát a Külső Világ fennhatósága alól. A volt királynővel megerősödve a csapat a császári palota felé vette az irányt, hogy befejezzék a harcokat egyszer s mindenkorra.

Következő fejezet

Előző fejezet

Kilencedik fejezet: Shokanok és kentaurok

Sindel feltámadása már csak órák kérdése volt, és a császár tudta, hogy a volt felesége új élete kulcsfontosságú lesz eljövendő terveiben. Ezért elküldte a legjobb női harcosát, a shokan Sheevát, hogy legyen az újjászületett Sindel személyes testőrségének parancsnoka.
Sheeva elfogadta a megbízást, de közben azon gondolkozott, hogy mi lehet a császár valódi terve vele és egész népével. Mióta egy évvel azelőtt Goro herceg elbukott a Halálos Viadalon, Shao Kahn kegyvesztettként kezelte a shokanokat, akik évezredek óta háborúban álltak a kentaurokkal. Azóta a Torna óta az uralkodó a kentaurokat részesítette a kegyeiben, így azok sorra nyerték a csatákat a shokanok ellen. A Földre indított hadsereg élére is egy kentaurt nevezett ki, a faj legnagyobb harcosát, Motarót. Sheeva emiatt nem bízott az urában, de készséggel teljesítette a kapott parancsot, mert abban reménykedett, hogy így sikerül jobb színben beállítania faját Kahn előtt.
Miután megérkezett a Földre, elindult Sindel királynőhöz, hogy átvegye a testőrségének parancsnokságát. Bár útja nem kellett volna, hogy hosszan tartson, Sheeva valójában sosem ért el Sindelhez. Érkezése után nem sokkal ugyanis megtudta, hogy Shao Kahn nyíltan támogatta a kentaurokat egy shokan közösség lemészárlásában, és ő ezt már nem hagyhatta. Ezért visszafordult a palota felé, hogy leszámolhasson a császárral...
A Külső Világ seregének új főparancsnoka, Motaro, a legteljesebb mértékben beváltotta az ura reményeit. Sikeres támadásokat intézett több ismeretlen Kiválasztott Harcos ellen, ezzel is gyengítve a Föld túlélésének esélyeit. A sereg megállíthatatlannak bizonyult egészen addig, amíg Motaro és egy kisebb csapata szembe nem került Liu Kanggel és a barátaival. A csapathoz ekkor már csatlakozott Sindel, Kitana, Jade és az istenségét feladó Raiden is. A csoport megütközött Motaro osztagával, és sikerült is legyőzniük azt. Motarót maga a bajnok győzte le, a kentaur alig tudott élve elmenekülni előle.
Bár súlyos vereséget szenvedett, Motaro nem adta fel a harcot. Tudta hogy esélye sincs a Kiválasztottak ellen, de az urát mindenáron értesíteni akarta Sindel árulásáról. Úton a palotába megtalálta az utcán heverő, súlyosan sérült Kanót, aki éppen csak túlélte a zuhanását a Sonya elleni harc után. Hogy csillapíthassa Shao Kahn dühét a bukása miatt, Motaro elvitte Kanót a palotába, ahol mágia segítségével meggyógyította a földi súlyos sebeit. Ekkor érkezett meg Sheeva is, aki, dühében a faja elleni atrocitásokért rátámadt Motaróra és megölte a meglepett kentaurt.
Motaro bukása után Sheeva Kano ellen fordult, de az még mielőtt a shokan nő odaért volna hozzá, felajánlotta neki a segítségét a császár ellen. Sheeva megbízott benne. A trónteremhez érve Kano előre ment, hogy a megállapodásuk értelmében elterelje az uralkodó figyelmét. Sheevának egy megbeszélt jelre kellett volna megtámadni a figyelmetlen Shao Kahnt. Az utolsó pillanatban Kano azonban elárulta a nőt. Kevés esélyt látott a shokan győzelmére, ezért figyelmeztette Kahnt annak árulására. Majd megadta a jelet. Sheeva berontott a trónterembe, de Kahn hátulról őt lepte meg, kalapácsával bezúzta a koponyáját.
A császárnak még ideje sem volt letenni a fegyverét, amikor egyik szolgája értesítette őt, hogy Liu Kangék betörtek a palotába, és közelítenek felé. Kahn úgy döntött, hogy a tróntermében fog sort keríteni a végső összecsapásra, Kano azonban ezt nem akarta kivárni. Bizonytalan volt a császár győzelmében, ezért inkább eltűnt onnan, hogy inkább a háttérből nézze végig az összecsapást.

Következő fejezet

Előző fejezet

Hetedik fejezet: Baráti kötelék

Kitana a külső világi Tornán megpróbálta felvenni a kapcsolatot Liu Kanggel, hogy csatlakozhasson a földi harcosokhoz a mostohaapja elleni küzdelemben. Ezt látta a testvére, Mileena, aki megvádolta a császár elárulásával, majd rátámadt. Kitana megölte a húgát, de ennek szemtanúja volt annak szeretője, Baraka is. A tarkata foglyul ejtette Kitanát, és gondoskodott róla, hogy a külső világi bíróság elé álljon. A bíróság halálra ítélte őt. A tárgyaláson azonban megtudott egy fontos dolgot: évezredek óta halott anyját Shang Tsung felélesztette a Földön, és mostohaapja ezt akarta kihasználni, hogy lerohanhassa a birodalmat.
Kitana, miután ezt megtudta, sikeres szökést kísérelt meg a palotából. Elindult a Földre, hogy figyelmeztesse Liu Kanget, aki iránt azóta vonzalmat érzett, amióta csak megismerte. Ugyanakkor meg kellett találnia Sindelt is, mivel tudta, hogy csak neki van esélye visszahozni anyja emlékeit, és kitörölni lelkéből a Tsung által belé táplált gonoszságot.
Mikor megtudta, hogy a nevelt lánya megszökött, Shao Kahn utána küldte két szolgáját. Egyikük Jade volt, Kitana legjobb barátja, akinek azt parancsolta, hogy élve hozza vissza a hercegnőt. Kísérőjének Reptile-t adta. Jade viszont nem tudta, hogy valójában Reptile volt az igazi üldöző, aki azt az utasítást kapta, hogy ölje meg Kitanát. Jade csak azért kellett, mert ő ismerte legjobban a barátját, neki volt a legnagyobb esélye megtalálni a szökevényt.
Kitana eljutott a Földre, de még távol volt attól, hogy megtalálja az anyját. Ráadásul a Kaliforniába vezető útja során nem egy tisztogatócsapatba is futott, aminek köszönhetően csak nagyon lassan tudott haladni. Így tudta még jóval a nyugati part előtt utolérni őt Jade. Reptile lemaradt tőle, a háttérből figyelte a két orgyilkosnő találkozását.
Jade nem tudta, mit tegyen. Vívódott a császára és a legjobb barátnője iránti hűsége között. Kitana látta a habozását, és kihasználta az alkalmat, hogy elmondja neki az otthonuk, Édenia igaz történetét. Elmesélte neki az álmokat amiket látott: szülőföldjük bukását és a Külső Világba olvasztását, Jerrod király megölését, Sindel keserűségből elkövetett öngyilkosságát és lelkének meggyalázását. Hogy Shao Kahn miként fogadta örökbe Kitanát és teremtette meg az állítólagos ikertestvérét, akinek a megölése miatt ítélték a hercegnőt halálra. Elmondta Jade-nek, hogy találkozni akar az anyjával, akit Tsung felélesztett a Földön, és vissza akarja állítani az emlékeit. Miután elmondta mindezt, megkérdezte Jade-et, hogy hajlandó-e mellé állni és elárulni Shao Kahnt. Jade hitt neki... és végül Kitana mellé állt.
Reptile végighallgatta a beszélgetésüket, és abban a pillanatban, amikor Jade beleegyezett, hogy segít Kitanának, a szaurin rájuk vetette magát a rejtekéből. A két nő ellen nem sok esélye volt annak ellenére, hogy faját tartották az egyik legveszélyesebbnek a birodalmakban. A küzdelem után Kitana és Jade magára hagyta a halottnak hitt hüllőt, és folytatták a keresést Sindel után.
Bár Reptile csúnyán megsérült, mégsem halt meg. Helyette olyasvalaki találta meg, akiről sosem gondolta volna, hogy egyáltalán létezhet. Megmentője magát Khameleonnak hívta, és közölte vele, hogy ő a szaurin faj utolsó nőstény egyede, míg Reptile az utolsó hím. Khameleon szerette volna, hogy fennmaradjon a fajuk, ezért magával vitte Reptile-t, és meggyógyította őt. Reptile azonban nem maradt mellette. Miután felépült, visszament urához. Az elmúlt évek alatt elméje kezdett megbomlani, és csak a gazdája mellett érezte jól magát, egyáltalán nem érdekelte fajának utolsó nősténye. Khameleon Reptile eltűnése után a hím szaurin után indult, és éveken át kereste tovább abban a reményben, hogy az meggondolja magát.

Következő fejezet

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta