Ki van itt?

Oldalainkat 819 vendég és 1 tag böngészi

  • asoka133

Üdv mindenkinek!


Amint azt láthatjátok, sámson doki mellett én is kaptam egy kis zugot a főoldalon. Bizonyos szempontból az egyik fő profil szintén a képregényes cikkek lesznek, de kicsit másképp. Akik járnak a volt SpiderTom - vagy most már a hazai legfőbb Pókember-könyvkiadó - fórumára, azok már találkozhattak ott a Diamond által megjelentetett észak-amerikai képregények eladási listájáról írt szösszeneteimmel. Mostantól ez a Zsákon is meg fog jelenni, kezdve a március végén megjelent februári adatokkal, és fog is reményeim szerint folytatódni minden hónap utolsó hetének valamelyik napján.
A "rovat" másik fő csapását a személyes kis mániám, a Mortal Kombat fogja alkotni. Nem a játékokkal akarok elsősoban - sőt, egyáltalán nem - foglalkozni, arra akad magyar és külföldi hivatalos és nemhivatalos oldal annyi, amennyi csak kell. Én főleg a játékok és a karakterek történetére szeretnék koncentrálni. Ha valaki egyszer régen megfordult az YBK-n (Yggdrasil Baráti Kör), annak szintén ismerős lehet, ami majd ott lesz olvasható, hisz valamikor elérhető volt már ott az MK doksik, vagyis a Mortal Kombat története egyben, és karakterekre lebontva is. Most ez fog kicsit feljavítva, egy-két helyen átgépelve, kicsinosítva, részletekben felkerülni ide. Bár ez még egyelőre csak középtávú terv, de reménykedem, hogy az első részt olyan öt-hat karakterrel együtt már olvashatjátok itt áprilisban.
De az MK-részleg ennyiben még nem fog kimerülni. Ha minden jól megy, lesznek itt még képregényfüzetek, humoros napi képregények, szóval terveim között van, hogy egy komplett kis Mortal-sarkot fogok kialakítani a Zsákon. :)

És egy ideiglenes megjegyzés: Ha jól időzítettem mindent, az üzenet megjelenése után pontosan egy órával már fel fog kerülni ide a fent említett februári eladási lista, két órával később meg az MK történet első része. Szóval érdemes lesz este is visszanézni, akit érdekel az ilyesmi. ;)

És a legvégére egy üzenet azoknak, akik esetleg már olvasták az MK doksikat az YBK-ról: Igen, jó hír, végre készül a folytatás, ha elérünk odáig, lesz hetedik és nyolcadik rész is. :-)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta