Ki van itt?

Oldalainkat 687 vendég és 0 tag böngészi

ann-nova-1-hirA Megsemmisülés Prológusában láthattuk a múlt héten, amint az Annihilációs hullám elpusztította Xandart és a teljes Nova Alakulatot. Egyetlen túlélőt találunk már csak az egykori intergalaktikus rendőrség központjában, Richard Ridert, vagyis az egykoron az Új Harcosok tagjaként megismert földi Novát. Az ő történetével folytatódik most  gorgiasz beírásával négy héten keresztül a HálóZsák idei nagy eseménye.
Nova helyzete nem túl fényes. Alig pár órája vesztette el addigi élete legnagyobb csatáját, látta, amint a barátait és társait lemészárolják az ismeretlen támadók, és most sebesülten, komoly agyrázkódással fekszik a teljes környezeti összeomlás szélén álló egykori városrész romjai között, miközben az egyre messzebbre sodródik az űr végtelen sötétségébe. És hogy a bajait még tetézze, hirtelen egy ismeretlen hangot kezd el hallani a fejében, ami a xandari központ romjainak legmélyére csalogatja őt...

És a végére még egy közlemény:
Ismét eltelt egy hónap a rovatom frissítése óta, vagyis mától megtalálható ott egy újabb körkép az előző havi amerikai képregények eladásairól, meg persze folytatódik a Mortal Kombat története is az MK Trilogy eseményeit feldolgozó, minden eddiginél termetesebb írással. Jó olvasást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta