Ki van itt?

Oldalainkat 821 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-42-hir...és elszabadult hozzátartozók. Új kötetet indítottunk mindenki kedvenc Póklányának kalandjairól, amely a Vezeklés címet kapta, és melyben elsőként rögtön szembesülnünk kell azzal, mit váltott ki az előző házi tpb-nk végén olvasott haláleset Majrés és az ismerősei életében. A néhai Vizesnyolcas öccse, Poén Pofa kiszabadította az anyjukat, Angyalarcot az elmegyógyintézetből, és most a páros gyakorlatilag módszeresen végigjárja az alvilág összes ismert és ismeretlen bűntanyáját, hogy addig verjék a maffiózókat, amíg azok el nem árulják enkik, hol találják azokat, akiket felelősnek tartanak Vizesnyolcas haláláért.
De nem Angyalarc az egyetlen anya, akinek komoly keserűséget okozott a gyermeke. Most, hogy fény derült az új Pókember kilétére és eredetére, végigkísérhetjük az anyját, Jessica Drew-t is, amint magatehetetlenül szemléli a fia kalandjait, miközben azért imádkozik, hogy valakinek sikerüljön rábeszélnie őt, próbálja meg kezeltetnie a testét emésztő kórt.
És ha már betegségről van szó, ismét vissza kell kanyarodnunk May-hez, ugyanis a szüleinek súlyos döntést kellett hozniuk nem is olyan régen születendő második gyerkekükkel kapcsolatban. És ez a döntés áldozatokkal jár mindannyiuk számára, akár szeretnék, akár nem.
A Póklány 42. száma az anyákról szól. És bár május első vasárnapja már rég elmúlt idén, ennek ellenére ezt a füzetet az anyák napjának tiszteletére szenteljük a beírójával, Predash-sal és a kötet borítójának és átvezetőoldalainak készítőjével, Sepivel együtt mi is.

És a végén még egy kis közlemény: A szokásos dolgokkal frissítettem a rovatomat. Ezúttal természetesen a júniusi amerikai képregények eladásainak rövid elemzése, és a Mortal Kombat történetének ötödik fejezete van terítéken, ami a nem túl szép emlékeket idéző MK4/Gold eseményeit meséli el, és egyben megalapozza majd az utána kezdődő második trilógia történetét is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta