Ajánló

Dorka és a varázsló Oz világában 1.
Ifjúsági részleg

Hozzászólások

 • dejko 2019.10.15. 19:28
  Sziasztok, erről nagyon lemaradtam ,menteni se tudtam, van valakinek egybe,és eltudná küldeni mailben ...

  Bővebben...

   
 • solymosgyu 2019.10.15. 15:55
  Ez így rossz. Máshogy kéne. Onanntol kéne kiadni ahonnan abbamaradt. a fordítás.

  Bővebben...

   
 • Micho 2019.10.15. 08:42
  A helyzet az, hogy egy adott honosítás sosem lehet előrébb való a nyomtatásban megjelenő képregénynél ...

  Bővebben...

   
 • grrrgo79 2019.10.14. 14:20
  Akinek program ajánló kell! Letöltésre pl: bulk image downloader Olvasásra pl: YACReader (Internetről ...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2019.10.14. 13:00
  Kiváló az utolsó rész - rávilágít a Birodalom könyörtelen, számító, szisztematikus mivoltára. :( Kik ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 367 vendég és 8 tag böngészi

 • butcher77
 • dejko
 • depidadi
 • DONNIE71
 • lance01
 • mupet
 • y_y_y_y
hirvivo-10-hirUtolsó negyedéhez érkezett tizedik számával Clive Barker Great and Secret Show-jának, vagyis magyarul a Hírvivő c. történetnek a képregényes feldolgozása.
Clive Barker tovább szövi rémmeséjének történetét, s a hősök és cselszövők újabb viszontagságokkal kénytelenek szembenézni. Végre minden szál kezd összefutni. Az események mind Buddy Vance háza, Coney Eye köré összpontosulnak. Az emeleten rejtőző Jaff, immáron megerősített  rémálom hadseregével felkészült rá, hogy betörjön a Quiddity-be, de a döntő pillanat előtt elbizonytalanodott. Végül bizonytalanságát legyűrve nekilátott a régóta érlelt terv megvalósításának. Ezalatt Tesla végre megtudta az igazat Kissoon árulásáról és a Shoal tagjainak meggyilkolásáról: Az őrült varázsló szövetkezett az Iad Uroborosszal, akik be akarnak törni a mi valóságunkba, hogy véget vessenek minden életnek a Kozmoszban. Howie, apja haldokló hallucigénia seregének nyomására meghozta döntését: Harcba vezeti a sereget, hogy megvívhassák a végső csatát a Jaff ellen, mielőtt az felhasználhatná a Tudást. De túl későn érkeztek, s az eseményeknek már nem szabhatak gátat. Kezdetét veszi az Armageddon előestéje.
A történet mai fejezetét - kell e még mondani? - ismét Aldarion és beigli69 szállította nektek, a HálóZsák Trolljának közreműködésével.

És akkor mellé két egyéb jellegű hír:

Az első, hogy a szokásostól eltérően most önállóan frissült a Mortal Kombat történetét bemutató rovatom a hatodik résszel. Itt az új trilógia első felvonásának, a Deadly Alliance-nek a cselekményét olvashatjátok. A következő résztől kicsit megváltozik a kirakás rendszere, de bővebben majd akkor. Azok számára, akiket talán még érdekel is, az amerikai eladási adatok értékélésére valamikor jövő hét elején kerítek terveim szerint sort.

A másik hír, hogy némi kihagyás után sikerült elérkeznünk a pár hete meghirdetett fordítói versenyünk második fordulójához, amire amúgy mindössze öt fordító küldte el a pályázatát. Egy icipicit többre számítottam volna, különösen a honosítótársaktól, de most nem emiatt írok.
Hanem azért, mert a csekély számú választási lehetőség és a meglepően hasonló szövegek miatt úgy döntöttünk, az olvasókra bízzuk a végső értékelést. A lentebbi linkeken elérhetitek mind az öt fajta fordítást, amiket Zerit gépelt bele a képekbe áldozatos munkájával. Ha elolvastátok őket, már csak annyi a dolgotok, hogy leadjátok a voksotokat az oldalt látható főoldali szavazóboxba. Szavazni a hónap utolsó napjáig lehet, és a végén természetesen felfedjük majd, melyik fordítás kinek a munkáját takrata, illetve a győztes mű hivatalosan is bekerül majd a Gaiman-gyűjteményünkbe is. És most a jelöltek:

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta