Ki van itt?

Oldalainkat 1110 vendég és 0 tag böngészi

wow-05
Sziasztok!

Mára, Valentin napjára én hoztam egy képregényt, méghozzá a World of Warcraft ötödik számát, ami valljuk be, nem igazán fogja tükrözni a mai nap hangulatát...
A kőrisvölgyi ütközet után, melyben Broll demonstrálta hatalma valódi mélységeit, a druida és Lo'gosh útnak ered, hogy felkutassanak egy ereklyét, melyet egykor Remulos, a félisten Cenarius fia készített, és amelynek nyoma veszett a hyjal-hegyi csatát követően.
A bálvány most ismét felbukkan, és nem kis gondot jelent a tény, hogy démoni energiák fertőzték meg, s rajta keresztül a sárkányt is, melyhez kötődik. Hogy mit tartogat nektek a mai rész? Őrjöngő furbolgokat meg egy tomboló sárkányt, hogy egyebet már ne említsek.
A honosítást szokás szerint én végeztem, a grafikai teendőket pedig beigli69.
És ha már Warcraft, akkor most én is megragadom az alkalmat, hogy leírjak pár gondolatot. Először is, a Warcraft idén egy kicsit rákapcsol, így a jól ismert trió immáron havonta fog jelentkezni, hacsak közbe nem jön valami, így nyugodtan kijelenthetem, hogy a Warcraft címmel hamarabb fogtok ismét találkozni, mint azt gondolnátok.
Másodszor pedig talgaby Mortal Kombat iránti szenvedélyétől megihletve én is útnak indítok egy rovatot, ahol Azeroth történelmének újabb és újabb fejezeteit olvashatjátok minden WoW frissítés alkalmával, elsőként rögtön a titánokról és az univerzum kialakulásáról, valamint Sargeras árulásáról. Jó szórakozást hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta