Ki van itt?

Oldalainkat 690 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

avengers-v1-016A tegnapi naphoz hasonlóan ma is az Angyaloké a főszerep, és ahogy várták már sokan, a Bosszú Angyalai kontra Mesterbűnözők történet folytatódik a Bosszú Angyalai 16-os számában.
Hőseinket úgy hagyta Amerika Kapitány New Yorkban, hogy épp halálos csatában voltak a Mesterbűnözőkkel. Most láthatjuk, hogy milyen módon sikerül lezárni ezt a harcot, és legyőzni a gonoszokat. Viszont a harc után sok minden megváltozik az Angyalok életében. Többen is átgondolják, hogy akarják-e folytatni, és nem mindenki jut arra a döntésre, hogy megéri. Szerencsére épp akad pár önként jelentkező, akik szívesen vállalnák magukra a Bosszúangyali szerepkört, így nem oszlik fel a csapat. Így viszont az időközben a Zémóval való csatájából visszatérő Amerika Kapitányt igen komoly meglepetések sora fogadja, aminek a végén kibontakozik az Angyalok új felállása…
A képregény feljavítását Hopkin végezte, míg a fordításért és jelen esetben a szövegbeírásért is én vagyok dicsérhető avagy szidható. Hogy hol? Elolvasás után az értékelő rendszeren, vagy személyesebb kiadásban a fórumon!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Guest 2014-06-25 13:17
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
# Guest 2014-06-26 23:38
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta