Ki van itt?

Oldalainkat 268 vendég és 1 tag böngészi

  • FarY
annihilation-conquest-starlord-1-hirÚjabb minivel folytatódik a Megsemmisülés: A Hódítás címet viselő galaktikus Marvel-eventünk, amit továbbra is lelkes segítőnk, barbar írt be, és aminek a főszereplője a már az első Megsemmisülés-sorozatban is nagy szerepet kapó Peter Quill, vagyis az egykori Csillagúr, aki kénytelen lesz ismét Csillagúrként tevékenykedni. Persze most már kénytelenek vagyunk megtudni, hogy miért is hagyta el ezt  a nevet és az azzal járó tiszteletet és megbecsülést, amit nem más fog szolgáltatni nekünk, mint Keith Ian Giffen, aki nem csak a Megsemmisülést írta, de például az ő nevéhez fűződnek a legismertebb Lobo-történetek, hogy a legendás JLA-sztorijairól vagy a ki tudja, mennyi remek történetéről ne is beszéljünk. Szóval a minőségre nem lesz itt panasz, és hát amúgy is tartozott még ennyivel, miután a Megsemmisülésben még csak utalgatott arra, mi történt ezzel a réges-rég elfeledett kozmikus karakterrel azóta, hogy az olvasók utoljára találkoztak vele a 2003-as Thanos-ongoingban (amit teljesen véletlenül szintén Giffen írt).
Persze nem csak egy önmarcangoló visszatekintésről szól ez a füzet, elvégre a mini címe Megsemmisülés: A Hódítás - Csillagúr, vagyis a Hódítás eseményeivel is kellene benne foglalkozni.
Quillt a prológusban láttuk utoljára, amint önhibáján kívül rászabadította a Falanxot a kree-k központi bolygójára, majd kirepült egy ablakon. Most egy tábori kórházban ébred, ahol nemsokára megtudja, abban a mérhetetlen megtiszteltetésben lehet része, hogy ő vezeti a galaktikus Piszkos tizenkettőt, akik nem piszkosak, mert az egyik tagjuk mániákusan megmos mindent, és nincsenek tizenketten, de minden más tekintetben megfelelnek ennek a névnek. Vagyis lesz itt kicsit messzire tévelyedett Univerzum kapitány, a Mikronautákból egyetlen legálisan kimentett karakter, Bug (vagyis Bogár), egy picit túlságosan is berzerkermódban ragadt siár, egy pirokinetikus mentát, és persze egy fa és egy mosómedve. Ha ennek látszólag semmi értelme... akkor olvassátok el a füzetet. Nem azt mondom, hogy több rációt találtok benne, de megbánni akkor sem fogjátok.

És mellé:
Tegnap kicsit sok volt a bunyó, úgyhogy áthoztam mára a szöveges változatát, vagyis mától olvashatjátok a Mortal Kombat történetének 11.5-ös fejezetét, amiben visszatérünk ismét Tavenhez, aki ezúttal a Külső Világba, ott is a császári palotába utazik, hogy felkutassa Quan Chit, aki megölte az őrzőjét és kis híján csapdába ejtette egy barlang mélyén. Persze a palota közel sem lakatlan, és számos akadály keresztezi hősünk útját, amik közül az egyik legnagyobb maga a tömlöc, ahol aztán Tavennek nem egy komolyabb kihívással kell szembesülnie.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Guest 2014-06-27 13:25
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta