Ki van itt?

Oldalainkat 1589 vendég és 0 tag böngészi

world-of-warcraft-14-cikkSziasztok!

Mint azt már az elmúlt hónapban is írtam, a World of Warcraft mai, tizennegyedik fejezetével gyakorlatilag véget ér a történet első felvonása, hogy jövő hónaptól a jól ismert hősök egy új, még az eddigi veszedelmeknél is nagyobb kaliberű ellenséggel nézzenek szembe: a Lángoló Légióval és talpnyalóival. De erről majd a maga idejében még részletesebben szólok.

Legutóbb végre fény derült a Varian Wrynn és Lo'gosh közötti rejtélyes kapcsolat mibenlétére, illetve arra is, hogy mi volt Onyxia szerepe mindezen eseményekben. Most, hogy a kettejük közötti konfliktusok végre rendeződtek, már csak két lényeges dolog maradt hátra: megmenteni az ifjú Anduin herceget a sárkány karmai közül és végleg leszámolni a Viharvárad végromlására törő Onyxiával. A harc keménynek ígérkezik, de elszánt hőseinket már semmi sem tarthatja vissza a végső csata megvívásától.

A magyar változat még mindig az én munkám, míg a borító szokás szerint beigli69 keze munkáját dícséri.

Emellett pedig ma is frissült az Azeroth történelmével foglalkozó rovatom, melyben a Warcraft III történéseit felvezető Szövetség és Horda című fejezet utolsó előtti részéhez érkeztünk. A mai fejezetekben szót ejtünk a Második Háborút követően az orkokat sújtó letargiáról és Thrallról, az ifjú hadfőnökről, aki újraszervezte a szétvert Horda maradványait, és véglegesen új irányt szabott népe sorsának...

Jó szórakozást az olvasgatáshoz!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta