Ki van itt?

Oldalainkat 490 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

world-of-warcraft-16Sziasztok!

Mit ne mondjak, hamar elszaladt a január - legalábbis nekem -, bár lehet, hogy ti, újdonságra éhes olvasók, ezt másként éltétek meg, mint mi, az egész éves hajtásba belefáradt honosítók, de mint azt már többen is észrevettétek, ismét itt vagyunk, és tovább ontjuk a várva várt képregények újabb fejezeteit.

Ennek örömére, mint ahogy azt már talgaby cikkében olvashattátok, ma én jelentkezem, első ízben a 2011-es esztendőben, mégpedig nem mást hoztam el nektek, mint a World of Warcraft soron következő, tizenhatodik fejezetét, mellyel végre folytatjuk a legutóbb megkezdett történetszálat. A sárkány halott, a dolgok helyrebillentek, ám máris újabb cselszövők figyelik árgus szemekkel gyanútlan - ám közel sem védtelen - hőseinket. Brollt egy rejtélyes hívás elszólítja a Varian és Thrall közelgő találkozójára készülődő Theramore-ból, az ifjú Med'an pedig megtudja az igazságot rejtélyes megmentőjéről, és úgy határoz, hogy viszonozza a szívességet, és kimenti a fogságba esett Garonát az élőholt mágus, Stasia karmai közül, csakhogy még maga sem tudja, mekkora fába vágta a fejszéjét. Eközben a félork orgyilkos végre szembekerül az Alkonypöröly vezérével, aki akarata ellenére egy újabb munkát kényszerít rá, így az Theramore felé veszi az irányt, ahol a sokéves háborúskodás után első ízben készülnek tárgyalóasztal mellé ülni az emberek és az orkok vezetői...

A honosítást én végeztem, a borító szokás szerint beigli69 munkája.

És ha már Warcraft, akkor természetesen Azeroth történelme! Cikksorozatom immáron - szintén - tizenhatodik részében egy egészen új fejezet taglalásába kezdünk bele, mégpedig a híres-hírhedt Warcraft III cselekményébe, azokból is rögtön elsőként az Ostor eredetéről, Lordaeron és a nemeselfek fővárosának, Quel'Thalasnak pusztulásáról és Arthas bukásáról is szót ejtünk. Jó szórakozást!

És még egy felhívás így a végére: mint az korábban már elhangzott, mostantól alkalmanként szombaton és vasárnap is frissítek. Nem árulok zsákbamacskát, hanem most itt elárulom, hogy ez a hétvége pontosan ilyen lesz, így a Warhammer szerelmeseinek érdemes lesz holnap is visszalátogatiuk, mert - ha minden sikerül - egy különleges frissítés fogja várni őket, de a részleteket majd holnap megtudják.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta