Ki van itt?

Oldalainkat 1573 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

rogue-v1-3-hirSziasztok!

Mint tegnap már említettem, a héten elég gyakran fogjuk emlegetni,mely szerint továbbra is folyik a HálóZsák-kvíz mindenféle érdekes nyereményekért, amin még jó pár hétig részt lehet venni. És most visszatérünk mai képregényfüzetünkhoz:
Miután tavaly olyan szépen megálltunk félúton Vadóc legelső minijével, idén végre bepótoljuk a fennmaradó két számot. Kezdjük is rögtön a harmadikkal. Aminek továbbra is köszönjük a borítóját honfinak.
Vadócot legutoljára úgy hagytuk ott, hogy Bella Donna, a New Orleans-i orgyilkoscéh frissen kinevezett feje, elraboltatta Vadóc kómában fekvő gyerekkori szerelmét és egyben erejének legelső áldozatát, hogy így álljon bosszút rajta azért, mert Remy jóformán miatta hagyta faképnél Bellát, miután úgy volt, hogy megesküsznek.
És bár ez most így leírva eléggé úgy hangzik, mint egy brazil szappanopera tetszőleges 60 epizódjának szinopszisa, tudni kell, hogy a hetvenes-nyolcvanas évek Marveljeiben valamiért pont ez a szappanoperás magánéleti szálszövögetés volt az egyik legjobb dolog, és roppant ritka egy '95-ös füzetben ilyet látni, pláne, hogy ez az a korszak, amikor mindenkinek vállvértje és egy legalább 17 csövű, háromméteres mordálya volt.
Hogy valami akció is legyen benne, rögtön azzal nyitunk, hogy Vadóc megérkezik a jazz fővárosába, és ott szembeszáll néhány tucat roppant merész és roppant ostoba orgyilkossal, akik azt hiszik, hogy szemernyi esélyük van a déli virágszállal szemben. Aki annak rendje és módja szerint széthajigálja őket. Mert Vadócot ezért (is) szeretjük.
A történet természetesen ennél bonyolultabb, amit a fentebb nevezett sármos tolvajnak és néhány kicsit képzettebb és veszélyesebb orgyilkosnak köszönhetünk. Hogy aztán minden szál befusson egy kissé túlreagált féltékenységi hajtépésben, amiből bármilyen hihetetlen, de jövő hónapban egy roppant érzelemteljes lezárás fog következni.

És mielőtt elbúcsúznék, egy kérésnek eleget téve kitenném ide egy új, képregényfilmekkel foglalkozó blog elérhetőségét is: kepregenyfilmek.freeblog.hu. A blog még friss, e sorok írásának pillanatában három bejegyzés található rajta. Ha valakinek felkelti az érdeklődését, ne fogja vissza magát, jelezze ezt az üzemeltetőjének is nyugodtan.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Guest 2014-06-25 16:53
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta