Ki van itt?

Oldalainkat 1143 vendég és 1 tag böngészi

  • Acclamator

avengers_256A Bosszú Angyalainak kalandjai folytatódnak a 256-os számban. Az Angyalok Vízió távozása után az előttük álló feladatokat veszik át, és próbálják tovább élni az életüket, ám mindeközben árgus szemek figyelik őket. Továbbá érkezik egy váratlan látogató is Herkuleshez, aki kicsit felforgatja az Angyalok életét, de nem annyira, mint egy rejtélyes segélyhívás. Az Angyalok így útra kelnek, hogy egy titokzatos hajóroncs nyomán eljussanak a Déli-sarkra, ahol egy rejtélyes történet során kibontakozik egy Terminus nevű veszedelem, ami vagy aki Ka-Zar és rejtett birodalma, Vadföld felé veszi az irányt. Közben a történet másik szálán tovább folytatódik Csodakapitány különleges utazása a galaxis legtávolibb sarkában, de ennek a vonalnak a befejezésére még várnunk kell egy kicsit. Higgyétek el, megéri majd…

A fordításért továbbra is én felelek, míg a beírásért Hopkint illeti a dicséret. Amit ki lehet fejezni az értékelőrendszer vagy a fórum használatával.

A mai nap másik újdonsága, hogy Ben Reilly elkészített egy leírást Asgardról és az isteneiről. Az első részt máris elolvashatjátok, megismerhetitek belőle Asgard, Odin, Bor, Thor és mások történetét.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta