Ki van itt?

Oldalainkat 1262 vendég és 0 tag böngészi

world-of-warcraft-19...mondotta nekem nem is oly rég egy ismerősöm, és lám csak, kiderült, hogy igaza van, elég csak a bal oldalon látható úriemberi roncsra tekinteni. A kávé, az energiaital és a másfél napos online aprítás bizony nem tesz jót az ember megjelenésének, tapasztaltam ezt anno jó néhány ismerősömön... Slusszpoén, hogy lassan én is így fogok kinézni a vizsgadrukk melletti hajtástól, holott majd egy éve, hogy utoljára a játék közelében jártam... Ki érti ezt?

Mindenesetre megnyugtathatok mindenkit, hogy e nyavalya nem ragályos, a képregényváltozat olvasóit például határozottan nem sújtja, de aki mégis felfedezni véli magán a mellékelt ábrán látható tünetek valamelyikét, nos, az sürgősen keresse fel patológusát vagy temetkezési vállalkozóját. No de hogy mire fel ez a se füle se farka felvezetés? Természetesen azért, mert mai frissítésünk témája a World of Warcraft tizenkilencedik fejezete, melyben tovább pörögnek az események, melyekbe hamarosan az egész világ beleremeg az egyre közeledő elsöprő erejű finálé során.

És hogy mi is történik a mostani számban? Hát megjelenik például a Lidérckirály armadája és elkezdődik az általános ütlegelés világszerte, emellett természetesen a fővonalon is teszünk néhány lépést, megtudhatunk például pár apróságot Télvihar Merylről (már azon felül persze, hogy ultratáp élőholt mágus), a galád ogre, Cho'Gall terveiről (sok mindenre azért még ne számítsatok), és Meryl is tesz egy nagy felfedezést Med'annal kapcsolatban (amit persze egyelőre nem oszt meg velünk - nyilván azért, hogy legyen min agyalnunk)...

A képregény mellett természetesen elhoztam a szokásos Azeroth történelme összefoglalómat is, ami egy időre az utolsó rész, mivel elérjük a Warcraft III: The Frozen Throne eseményeinek végét, és az MMO cselekményének összefoglalása még folyamatban van... Amiről pedig a mostani részben szót ejtünk, az a Ragályföldeken dúló élőholt belháború; Arthas sorsa, miután diadalmaskodott Illidan felett; és a Kalimdoron új erőre kapó ember-ork konfliktus, mely végül megteremtette a ma ismert erőviszonyokat.

Aki pedig a mai nap anyagát szállította nektek, az én volnék, a borító és az egyéb belső grafikai munkákat pedig beigli69 végezte. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta