Ki van itt?

Oldalainkat 640 vendég és 0 tag böngészi

awc-v2-04-hirA Nyugati part Bosszú Angyalainak negyedik számában Sólyomszem keményen próbálja meggyőzni Lényt a csatlakozásról, aki még keményebben tiltakozik! Mivel mindketten elég makacs fickók, ez még nyilvánvalóan eltart majd egy darabig. De addig is láthatjuk, amint egy tüzes csóvában hull le az égről az egyik valaha volt legkedvesebb szereplőm, a gyönyörű Tűzmadár! Figyelmeztetni akarja az Angyalokat egy démoni eredetű veszedelemre, amit egy bizonyos Pándémonium Mester okoz, aki a rejtélyes Ötöket keresi. De hogy kik ezek az Ötök, vagy kicsoda-micsoda és honnan jött Pándémonium, ezt még nem fogjuk megtudni. Azt viszont, hogy mit jelent a neve, legalább igen. Viszont egy hatalmas csatában jóval többet megtudunk legalább a képességeiről.
És higgyétek el nekem, a fickó nem piskóta! Közben fény derül a rejtélyes telefonhívások titkára is, egyre inkább eluralkodik Tigrán lelkének macskaoldala, míg Energikon súlyos lépésre szánja el magát...
A fordítást én követtem el, míg a beírásért Hopkint kell dicsérni vagy piszkálni. Mindezt a fórumon vagy az értékelő rendszer segítségével érhetitek el.

A mai nap másik újdonsága az asgardi istenekről szóló leírás negyedik, befejező utolsó előtti része, melyet krónikásunk, Ben Reilly készített. Ezúttal Asgard ellenlábasairól, démonokról, jégóriásokról és egyéb hasonló teremtményekről lesz szó.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta