Ki van itt?

Oldalainkat 822 vendég és 1 tag böngészi

  • aanti0

ma-f4-40-hirSziasztok!

E havi első Fantasztikus Négyes-füzetünk a fiatalabbaknak szóló történeteket képviseli, hisz a Marvel Kalandok: Fantasztikus Négyes negyvenedik részéről van szó. És a mostani ráadásul különleges füzet, hisz két történetet is tartalmaz! Bizony, a kvartett különválik, hogy párosával keveredjenek bajba.
Reed és Sue esetében egy egy komoly agyelszívással kezdődik, melyet a csapat egyik ősi ellenfele, az Őrült Alkotó (nevezik még Őrült Gondolkodónak is) tervelt ki. Azonban ő sem számolt azzal, hogy a láthatatlan Lány egymagában is képes szembeszállni szinte bárkivel, hát még ha a legyőzhetetlen Vasember is ott van mellette!
Kedvenc marakodó párosunk, Johnny és Ben eközben egy komoly pénzügyi krízist kénytelen elhárítani, ami nem mást fenyeget, mint az F4 akciófigura-eladásait! És ehhez kénytelenek lesznek megküzdeni egy nagy, zöld, nyúlós izével. Hogy a kettő között mi az összefüggés, az a füzetből kiderül.

Ben Reilly pedig meghozta az Asgard történetéről és isteneiről szóló leírás utolsó, befejező részét (igen, múltkor ezt elírtuk a hírben). Ezúttal Asgard szövetségeseiről, Valkűrről, Viharcsapásról, Beta Ray Billről és másokról olvashattok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta