Ki van itt?

Oldalainkat 1366 vendég és 0 tag böngészi

ascension-14-hirSziasztok!

A szigorúan a-fene-se-tudja-mikor-frissítjük sorozatunk, a kissé hánytatott sorsú Ascension immáron tizennegyedik részéhez érkezett nálunk. És rossz memóriámnak plusz mivel nagyon ritkán jut tényleg eszembe frissíteni ezt - ami jövőre megváltozik - fogalmam sincs, hogy egyáltalán elhagytuk-e már azt a részt, ami még régen fenn volt a CO-n.
Amire azonban emlékszem, hogy a mostani rész az, ahol a sorozatban elkezdődnek a gondok. A rajzokra mondjuk még nem lehet panasz (ami így marad a mostani történetszál lezárásáig), de az írással kapcsolatban kitűnik majd, hogy egyszerre többen dolgoztak a sztorin, és hogy hárman három irányba akarták vinni.
A mostani szám eseményeit a narrátor szemszögéből fogjuk látni. A cselekmény két fő részre oszlik, plusz egy mellékszálra. A legfőbb esemény továbbra is Rowina, a száműzött mineai visszatérése, aki nem csak egy új divatot hoz a mineai közösség tógafetisizmusába, hanem ha már arra jár, gyorsan el is foglalja a birodalom vezetői pozícióját.
Főhőseink - Lucien, Andromeda és Petra - eközben továbbra is vidám fogócskát játszanak a kormányzati árnyékkommandóval, aminek az lesz a vége, hogy Dél-Amerikában találják magukat, és hogy elkezdenek veszekedni. Nagyon. Olyan telepatikusan-kisütöm-az-agyad módon. Petra pedig csak pislog és próbál felülemelkedni a helyzeten.

És mielőtt még lassan rátérünk a karácsonyi frissítésekre, megragadom az alkalmat, hogy kitegyem a szokásos listaelemzős bejegyzésemet, aminek az alanya természetesen a novemberi amerikai képregényeladások. Izgalom kevesebb van benne, mint az előző kettőben, cserébe legalább rövidebb.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta