Ki van itt?

Oldalainkat 1566 vendég és 0 tag böngészi

mk-raidenkano-3-hirIdén se maradunk Mortal Kombat-képregének nélkül. Igaz, ebben az évben be fogjuk fejezni a Malibu Comics által kiadott adaptációkat.
Tavaly valahol a Harchullám-saga negyede-harmada körül hagytuk abba, egy résszel a Raiden & Kano minisorozat lezárása előtt, amit annak talán legizgalmasabbnak mondható pontjánál szakítottunk meg: Kano Raiden elárulása után isteni hatalmat kapott egy kis időre a Külső Világ császárától, hogy annak segítségével lássa el aztán a viharisten baját. Ami meglepően jól megy neki. Annyira, hogy a mennydörgés ura elég komoly bajba kerül a mostani füzet során. Persze ebből a hírképben sokat nem mutatunk, mert tapasztalataink alapján ha egy szűk ruhát viselő nőnemű lény van a hírképekben, valahogy magasabb a látogatottsága adott cikknek.

Plusz!
Ahogy ígértem, megint jön egy új cikk a tengerentúli képregények helyzetéről. Most végre beértem magam, mert az idei januári lista került sorra. Ami amúgy egészen pofás lett az időszak tükrében. Így aki egy kis jó hírre vágyik az USA képregényeinek háza tájáról, annak nyomás olvasni.

Plusz.... plusz!
Az Angyalok és démonok című karakterleírás-sorozatot egy kicsit rendbe szedtük. Na meg hirtelen lett ugyebár hozzá négy új fejezet.
Genzo szállított még egy rakat képet, kicsit ráncba szedtük a letöltőjét... szóval most már az Idegen fajok című cikkhez hasonlóan egyetlen központi tartalomból lehet elérni az összeset.
Ezen kívül még várhatóak kisebb változások, mert e hír írásakor még nem kezdtük el, de lassan nekiállunk megnézni, lehet-e belső tartalmat linkelni (vagyis cikken belül egy tartalomjegyzék, aminek az elemei linkként működnek).

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta