Ki van itt?

Oldalainkat 1063 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-64-hirOldalunk kabalafigurájának kalandjai újabb csavarral bővülnek a Póklány 64. számában. Az előző szám végén látott haláleset eléggé felborzolja a kedélyeket nemzetközi szinten is, és ha lehet, még jobban összekuszálja a város, de legfőképpen a rendfenntartók idegeit egyre jobban borzoló maffialeszámolások ügyét.
May hiába próbál nyomozásba kezdeni, nem jár több sikerrel, mint eddig. És nem csak amiatt, mert nem igazán detektívmunkára termett (valljuk be, May inkább egy jelmezes szociális munkás, mintsem igazságosztó), hanem mert a magánélete is egyre kuszábbá válik. Legalábbis azt hiszi. Egészen addig, amíg az iskolában ki nem tör az első igazán komoly botrány a baráti körében... ami aztán nagyon hosszú távon ki fog még hatni az ottani társadalmi életére.
És hogy az egész még szebb legyen... kiderül, hogy az alvilági események egészen új játékosokat vonnak be a pályára. Ami a legkevésbé sem könnyíti meg Póklány dolgát.

Und!
Még hónapon belül vagyok, tehát még nem késtem el a februári amerikai képregényes eladási listáról szóló szokásos értekezéssel. Sok izgalmat nem ígérhetek benne, de talán most kicsit olvasmányosabbra sikerült összehozni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta