Ki van itt?

Oldalainkat 330 vendég és 0 tag böngészi

pokember-v1-007-hirBár nem biztos, hogy a kép rögtön nyomravezető, de ma megint csak a régi, Semic-féle Pókember-sorozatot vesszük elő, aminek most a hetedik számát ismerhetik meg digitális formában mindazok, akiknek koruk vagy más ok folytán nem volt erre alkalmuk. Akiknek meg igen... azok most nosztalgiázhatnak anélkül, hogy azon aggódnának, mikor fog elszakadni a majdnem negyed százada nyomott újság.
A mostani füzet tudomásom szerint szintén egy olyan darab, ami bizonyos hírnévnek örvend az itthoni olvasók körében, lévén ez az a sztori, amiben összefut Homokember és Vízember, akik aztán a következő részben elég komoly fejfájást fognak még okozni a címszereplőnek.

PLUSZ!
Ben Reilly újabb leírást szállított nekünk, így ma sem maradtok új olvasnivaló nélkül (mármint abban az értelemben, hogy a Pók cask egy utóközlése egy már megjelentnek... szóval értitek). A mostani dokumentáció a Vadföldről értekezik bővebben: olvashattok ennek a különös világnak a történetéről és megismerkedhettek a védelmezőivel illetve legnagyobb ellenségeivel, és hogy még közelebbinek érezhesse mindenki ezt a fantasztikus dzsungelt magához, Ben hozzádobott még egy nem kicsi leírást is az itt található számtalan népről.
Szóval, mondjuk, azok se maradnak olvasgatni való nélkül, akik már ismerik a CsodaPók ezen számát betéve.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# misike 2012-07-13 16:59
sziasztok nagyon szeretem ben reilly lerásait remélem hamarosan fojtatni fogja a marvel és a dc világ bemutatását + nagyon király deadpol vadföldön c képregény
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta