Ki van itt?

Oldalainkat 1122 vendég és 1 tag böngészi

  • csbernath
hir-sir-fantomKéselések és első Fantomról szóló sztorik után a mai alkalommal ismét egy nem szokványos történettel jelentkezünk, amit Zerit fordított nekünk Sir Fantom címmel, amely bizonyos szempontból a HálóZsákon már tavaly óta olvasható Merlin szeme sztori előzménye, így a téma rajongóinak előszeretettel ajánljuk. Mint ahogyan arról a cím is árulkodik, a valóságtól a megszokottnál jobban elrugaszkodott, mesebeli kalandokkal tarkított történet végén megtudhatjuk, hogyan lett hősünk (a huszonegyedik Fantom!) a Kerekasztal lovagja. Az sztorit Ulf Granberg írta és Jaime Vallvé illusztrálta. Külön köszönet külföldi illetőségű delboj barátunknak, aki rendelkezésünkre bocsátotta a szkent. Jó szórakozást!
Mivel kit barátom nem eresztette túl bő lére a mai hírt, és szoktatlanul hosszúkás képet választott hozzá a történetből (amit magunk között csak hír-képnek nevezünk), így rengeteg kitöltetlen hely maradt, ami zavaró lehet a szimmetria szerelmesei számára... ezért most hirtelen ötlettől vezérelve, copy-paste megoldással megduplázzuk a mai hírt. Elnézést azoktól, akik általában végigolvassák magvas gondolatainkat, de kevesen vagytok.
Késelések és első Fantomról szóló sztorik után a mai alkalommal ismét egy nem szokványos történettel jelentkezünk, amit Zerit fordított nekünk Sir Fantom címmel, amely bizonyos szempontból a HálóZsákon már tavaly óta olvasható Merlin szeme sztori előzménye, így a téma rajongóinak előszeretettel ajánljuk. Mint ahogyan arról a cím is árulkodik, a valóságtól a megszokottnál jobban elrugaszkodott, mesebeli kalandokkal tarkított történet végén megtudhatjuk, hogyan lett hősünk (a huszonegyedik Fantom!) a Kerekasztal lovagja. Az sztorit Ulf Granberg írta és Jaime Vallvé illusztrálta. Külön köszönet külföldi illetőségű delboj barátunknak, aki rendelkezésünkre bocsátotta a szkent. Jó szórakozást!
Mivel kit barátom nem eresztette túl bő lére a mai hírt, és szoktatlanul hosszúkás képet választott hozzá a történetből (amit magunk között csak hír-képnek nevezünk), így rengeteg kitöltetlen hely maradt, ami zavaró lehet a szimmetria szerelmesei számára... ezért most hirtelen ötlettől vezérelve, copy-paste megoldással megduplázzuk a mai hírt. Elnézést azoktól, akik általában végigolvassák magvas gondolatainkat, de kevesen vagytok.
> Na így már sokkal jobb. Higgyétek el, jobban jártatok így, mintha talgaby egyik szolgálati közleményén kellett volna átrágnotok magatokat ;)  (Micho)
> Aligha lett volna gondjuk ezzel úgy, hogy elfelejtettétek kitenni a cikket. És különben is, a szolgálati közlemények legalább informatívak. Plusz a hírképet lehet nyugodtan méretezni. :-) - talgaby
> Már méretezve volt. De kisebbre nem akartam, mert Fantomunk... hmm... meglehetősen félreérthető pózban térdel, és egy kevésbé részletgazdag képen még akármire is gondolhatnának az ide tévedők ;)  (Micho) u.i. tényleg, miért nem tesszük kommentálhatóvá magukat a híreket is? Zozi...? 8)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+2 # Farek 2012-05-19 20:38
Micho, a Pókember és Homokemberes analfistinges képnél szerintem nem nagyon lehet félreérthetőbb... :)
# Micho 2012-05-20 02:20
az beteg egy kép volt :))
lassan azt kell mondjam, Fredric Wertham was right ;)
# Farek 2012-05-20 10:03
Hm, eddig ebbe így nem gondoltam bele, de mondasz valamit... :D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta