Ki van itt?

Oldalainkat 1532 vendég és 0 tag böngészi

doom-v1-1-hirSziasztok!

Őszinte leszek: majdnem totálisan megfeledkeztem arról, hogy még mindig adós vagyok hat Heroes Reborn-füzettel. Mert, igen, ennek még mindig nincs vége. Néha komolyan úgy érzem, a hivatalosan egy évet megélt Heroes Rebornnak már soha az életben nem lesz vége.
A mostani füzetünk alanya és egyben címe: Fátum. Remélhetőleg a központi alak személye nem fog különösebb meglepetést okozni senkinek sem. :)
Azoknak, akik szokták nézni, kik készítettek adott füzetet, ismerős lehet a mostani szám írója. Ugyanis (mint néha úgy érzem, minden létező képregényt 1997 és 2002 között) ezt is az előző évezred legvégének egyik leghiperaktívabb, és máig igen termékenynek minősíthető írója, Chuck Dixon követte el. Ebből és a füzet 2000-es készítési dátumából talán már sejthető lesz, milyen hangulatot és narrációs módszert alkalmaz az egész minisorozatban. (Ami amúgy három részes, emiatt néz ki egyelőre olyan furán a Heroes Reborn galériájában.)
A cím biztos, hogy nem lesz havi gyakoriságú nálunk, de legalább ezt az első minit még idén biztos elolvashatjátok végig. Igazából még régen, eredetileg azért is került folyamatos csúszásba, mert az előzménye és a levezetése is a Fantasztikus Négyes v3-ban olvasható. Azonban beíró- és időhiány miatt egyre kétségesebb, hogy abból a címből valaha honosítsak bármit is.

PLUSZ!
A vártnál kicsit korábban lettem kész az amerikai képregénypiac áprilisi eladási listájáról szóló cikkel. Az előző hónapban volt kavarodás rendesen a tengerentúliaknál, de igazából ez sok szempontból jó híreket jelent az olvasóknak. Bár kétséges, hogy a DC új licencpolitikáját megváltoztatná és hirtelen megint DC-s képregények jelennének meg idehaza.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Vicsa 2012-05-23 18:21
Nekem bejött, igaz van benne némi retro, de attól még jobb ízű! :)
# Parkőr Péter 2012-05-23 20:39
Nincs itthon DC-s képregény? Pedig legutóbb mintha Batmant láttam volna.
Mondjuk a hazai kínálat sajna nagyon alacsony...
Marvelt se sokat látok, legfeljebb aranyáron (2-3 ezer forint, horrible dictu!) Bosszú angyalai 2500 ? ajj :(

Mondjuk nálam már a(z istenség kegyelmében megboldogult) Kretén magaziny 500-600 ft-os ára is kiverte a biztosítékot..
# talgaby 2012-05-23 20:59
De ami itthon megy ilyen áron, azok tpb-k. Amerikai füzeteket én még nem láttam 1500 HUF felett, és az már elég extrém volt (ritka variáns). Magyar füzetek talán 800-ba kerülnek, és azok is 48 oldalasok.
DC amúgy nincs idehaza, és nem is valószínű, hogy lesz, komolyan megemelték a minimális fizetendő jogdíjat/kezelési költséget.
# Fátum29 2012-05-24 05:49
A maradék két részre a Fátumból decemberig mikor lehet számítani? Borzalmas időtáv, pedig a legjobb eddig.
# talgaby 2012-05-24 09:43
Fogalmam sincs. Tölteléksorozatként funkcionál, vagyis akkor kerül ki, amikor feltűnően nagy lyuk lenne a megjelenési sorban. Vagyis lehet, hogy más júniusban, de én a legsanszosabbnak egy augusztus/szeptemberi és egy novemberi időpontot mondanék így látatlanban. (Sajna nincs F4, hogy stabil időpontot mondjak, a töltelékcímeket meg kifejezetten arra tartom, hogy teljesen véletlenszerűen bevethetőek legyenek. Az a vicces, hogy ebből a szempontból a Barry Weennel cserélt helyet.)
+1 # Farek 2012-05-24 10:02
Hej, talgaby, talgaby, amíg végre le nem tudod a HR-t, gondolom, gyakran fogsz emlegetni, amiért annak idején belekezdtem egyáltalán az alapsorozatokba! :)
Bár, ezeket végül is önszorgalomból készítetted, szóval shame on you! :P
# talgaby 2012-05-24 10:38
Nem önszorgalomból, hanem ha egyszer már belekezdtünk, fejezzük is be, Nem akarom, hogy egy második Maximum Security legyen belőle. Így is ki kell még valamit találni az F4 v3-as kapcsolódó részekre.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta