Ki van itt?

Oldalainkat 941 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • Lajos

spider-girl-66-hirAz eddigi talán legmegrázóbb Póklány-történet, a Halál jele, befejezéséhez érkezett. Póklánynak sikerült lekapcsolnia a leszámolások mögött álló Mr. Senkit, a teleportálni és anyagtalanná válni képes bérgyilkost, aki kis híján végzett hálószövőnk egyik mentorával, a démoni Feketefenével.
Mr. Senki tehát rács mögött, minden szép és jó. Vagy mégsem. Gondolom, nem May az egyetlen, aki szerint a Vezér egyik közönséges orgyilkosa, aki ráadásul sohasem az éles eszéről volt ismert, egymaga képes volt megszervezni egy mindent átszövő bandaháborút, a főnöke halálát és mindezt úgy, hogy a végén ő jöjjön ki jól belőle.
A valódi tettes kilétére persze nem kell sokat várni, aki ügyes, az már egy ideje sejti, ki áll igazából az egész mögött. És Póklány némi gaztevői besegítéssel e is kapja a delikvenst.
Ugyanakkor nem csak szuperhősi alteregójában vannak gondjai címszereplőnknek. Magánélete továbbra is olyan hektikus, mint eddig, ám végre úgy tűnik, talán megtörik az a jég, ami egy ideje fagyos hangulatot teremt közte és a barátai között. Mégis, lehet, van, ami még annál is fontosabb, mint hogy kicsit helyrepofozzuk a kapcsolatot pár régi baráttal. Van úgy, hogy másoknak még nálunk is nagyobb segítségre van szüksége. És ez olyasvalakinek, mint Peter Parker lánya, mindennél fontosabb.

Ezen kívül:
Múlt havi ígéretemhez hűen folytatódik a Mortal Kombat történetének átírt, kibővített eleje. Most a 0.3. és 0.4. fejezetek jönnek soron, melyekben sorra vesszük, hogyan alakult az Idősebb Istenek számára a Birodalmak 2.0 tervezet, hogyan születtek az istenek és hogy pontosan miként is jött létre a Viadalok intézménye.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta