Ki van itt?

Oldalainkat 583 vendég és 1 tag böngészi

  • Zotyababy
Ma egy rendkívül kalandos két részes Fantom történetbe vágunk bele, mely reményeink szerint az év végi "legjobb Fantom sztori" szavazáson is esélyes lehet. Az Eldorádó nyomában című sztori főszereplője a negyedik Fantom, aki egy különös levélnek köszönhetően 1640-ben Amszterdamba érkezik egy régi barátjához, Niels Munkhoz látogatóba, ám e találkozás végül a dán nemes életének utolsó eseménye lesz. A kacifántos történetindítás aztán egy bámulatos kalandban folytatódik, mely során hőseink egy régi térképet követve nekivágnak az Újvilágnak, Eldorádó mesés kincseit kutatva. Természetesen a gonosz sem hiányozhat a sztoriból, akit ezúttal egy rejtélyes alak testesít meg, akit csak az "Inkvizítornak" neveznek. A történet írója és egyben rajzolója egy bizonyos Dag R. Frognes, aki mindössze ezt az egyetlen Fantom történetet jegyzi, azonban mindenképpen elmondhatjuk, hogy kitett magáért. Jó szórakozást!
                                                              hirkep-frew-1314

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

-3 # godemperor 2012-05-31 18:20
Nagyon szeretem ezt az oldalt,mióta először ide kattintottam rendszeres olvasója vagyok. De. Ebből a Fantomból sok van még?! :)
# Micho 2012-05-31 18:53
Jó hírem van: egész nyáron meg leszel kímélve a Fantom-frissítésektől, mert szünetet tartunk (kivéve a napit). De utána ősztől ki kell találnod valamit, ha nagyon zavar... ;)
# godemperor 2012-05-31 19:13
Azért annyira nem,csak "kihallatszott"... :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta