Ki van itt?

Oldalainkat 1664 vendég és 2 tag böngészi

  • iskander
  • Mohi01

mk-tournament-ii-hirSziasztok!

A mostani Mortal-frissítés a régi szép időket idézi, amikor még négyféle minden frissülhetett egyetlen napon. Most ezek közül hármat is lezárunk - úgymond.
Az első ezek közül a valószínűleg meglehetősen sok kattintást vonzó hírkép anyaga, a Malibu-féle képregénysorozat záróepizódja (vagyis nem egészen, mert lesz egy epilógus majd utána, de a lényegi résznek itt lesz vége), a Bajnoki kiadás II. Amiben végre tényleg összecsaphatnak a jók és a gonoszak, Raiden csapatai a Shang Tsung vezette Shao Kahn-féle erőkkel. Ahol régi sérelmek temetődnek el, és ahol ismételten meghallgathatjuk immáron megközelítőleg tizenötödjére Siang eredettörténetét. Ahol ijesztő sebességgel elsimítjuk az összes létező ellentmondást, ami az eddig történtek és az MK3 játékának induló sztorija között akadt. Ahol immár majdnem 40 oldalon keresztül bunyózhat mindneki mindenkivel a szokásos 23 helyett.

A képregényes résznél maradva kikerül még a valószínűleg utolsó képregénycsík, ami ebben a témában az oldalon megjelenik, a Mortal Kombat 1 történetének utolsó harmada. Amiben sor kerül Liu Kang és Goro összecsapására, a Viadal lezárására és persze a nagy menekülésre is.

mk-defenders-13-hirSzintén befejeződik az animációs sorozat, a Birodalom Védelmezői, aminek a lezáró, 13. részében - a széria legelfogadhatóbb animációjú epizódjában - Kitana végre összeszedi a szövetségeseit és megpróbálja megdönteni Shao Kahn hatalmát. Aki persze eléggé tisztában van ezzel, így húsz percen keresztül láthatjuk, amint a két fél kölcsönösen megpróbálja többször is átverni a másikat, miközben vidáman háborúskodnak egyet. A történet némileg eltér az eddig megszokottaktól annak okán, hogy a készítők ekkora már hivatalosan is megkapták az elkaszálásról szóló értesítőt, ám mégis reménykedtek abban, hogy egy jó fináléval visszatérhetnek.

És akkor már nem maradhat el az újraírt első rész sem az MK történetéből, ami most az 1.6-os és 1.7-es fejezetekkel ismertet meg mindenkit, melyekben főhősünk, Sub-Zero letudja a víz és a tűz templomait is a titokzatos megbízás teljesítéséhez vezető úton.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Farek 2012-07-17 20:34
Hogy nekem (is) mennyire agyamra ment már Siang eredettörténete. Azt hittem falnak megyek, mikor már sokadjára kellett meghallgatnom. Ráadásul bővült, ahogy beleszőtte az itt történteket is... :S
# talgaby 2012-07-17 21:49
Én már a Battlewave vége felé inkább csak röhögtem rajta. Látszott, hogy Marshall nagyon büszke a megalkotására és nagyon próbálta nyomni, de a végén csak eljött a boldog pillanat. Ugyanakkor Bo sok tekintetben kárpótolt miatta, Bo egy király figura volt.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta