Ki van itt?

Oldalainkat 1743 vendég és 0 tag böngészi

hirkep-jurassicpark semic-01"A Földre visszatértek a gigantikus, ragadozó őslények…
John Hammond amerikai milliomos egy déltengeri dzsungelszigeten „őslényparkot” rendez be. A világ legkiválóbb genetikusai és paleontropológusai őslénymaradványok, csontleletek alapján újraalkotják a földtörténet hajnalán élt hatalmas vadállatok és madarak génállományát, majd mesterséges megtermékenyítés útján benépesítik a parkot.

De hiába a számítógépes tervezés, a tökéletesnek hitt biztonsági rendszer, az ősállatkert avatása előtti napokban a szigeten elszabadul a pokol. A meddőnek hitt őslények ugyanis szaporodnak és kisméretű agyuk is meglepően ravasznak bizonyul…"

 - olvasható Michael Crichton regényének hátlapján. Aligha túlzás azt állítani, hogy a Jurassic Park az 1993. év legnagyobb durranása volt a filmeket illetően, amely ugyanebben az évben képregény formájában is megjelent. Idehaza a Semic is vette a fáradságot, és az eredetileg négy részes képregényt két "dupla" számban kiadta. Személy szerint a képregénnyel előbb találkoztam, mint hogy a filmet láttam volna, így különösen kedves számomra ez az adaptáció. Sok dolog azért egy kicsit máshogy szerepel a képregényben, mint a filmben (mint ahogyan a könyv és a film között is észrevehetünk különbségeket). A mai alkalommal az első Semic számot osztjuk meg veletek, a második, egyben befejező rész három hét múlva érkezik. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Gaben87 2012-07-19 15:31
Jé de dúrva ezt látni az oldalon:D Még eredetiben megvan csak a borítója adta meg magát:D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta