Ki van itt?

Oldalainkat 1474 vendég és 1 tag böngészi

  • Zolkomolko

dpmwam 05 hirkepEgy hónap kényszerkihagyás után végre itt a talán sokak által hiányolt Deadpool: Nagyszájú zsoldos következő, szám szerint ötödik száma. Hogy miért hagytam ki egy hónapot? Az egyszavas válasz „v” betűvel kezdődik és „izsgák”-kal végződik. De azok sikerültek, és ennek a füzetnek az összehozása is, szóval örülünk, Vincent.

Hol is tartottunk? Jártunk már ugye Vadföldön kedvenc zsoldosunkkal, hogy kísérjük figyelemmel, amint megszerez egy Zombi Deadpool fejet az A.I.M. részére. Ezután menekülőre vettük a témát, egyenesen a végtelen űrben, ahol ugye senki nem hallja, ha sikítasz, vagy esetleg nevetsz. Vagy sikítva nevetsz. Szóval most kint fogunk kalandozni az űrben egy kicsit, ahol is Deadpool és díszes társasága egy elkötött Hidra hajóval próbál visszatérni az A.I.M. bázisra, ami a 2814-es űrszektor felett kering. Igen, az a Föld, és igen, tudom, hogy most keverem a két kiadó termését. Ez a helyzet egész addig áll fenn, amíg Deadpool nem kiállt újratervezésért, ugyanis jobban átgondolva a dolgokat, más ötlete támadt. Hogy mi, azt megtudjátok ebből a részből, ami mellesleg a sorozat egyik legjobb poénját tartalmazza, majd biztos észreveszitek, jó lesz. Kellemes olvasást kívánok nektek ehhez a füzethez, aminek honosítását szokás szerint én magam csináltam mindenestől, leszámítva pár apró fordítási segítséget a megbízható kollégáimtól, sci-fis kifejezések és Star Wars idézetek terén. Nekik köszönhető, hogy azok a részek nem maradtak angolul.

Nem maradt más hátra, mint a szokásos kérdésem feltevése: Mi előtt tiszteleg az ehavi szám borítója? Annyit segítek, hogy egy filmplakátot majmol. A válaszokat továbbra is a fórumon várom, esetleg itt, hozzászólásban a hír alatt. Jó szórakozást, ha minden égitest a megfelelő helyen lesz az elkövetkezendőkben, akkor egy hónap múlva érkezik a hatodik rész.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# jonnyjoker 2012-07-21 15:58
kösziiii :)
# Senok 2012-07-22 09:33
De még mennyire hiányzott! Hála és köszönet:
- az alkotóknak
- a fordító(k)nak

Valamint gratulálok a vizsgákhoz!
# Genzo 2012-07-22 12:39
Köszönöm! :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta