Ki van itt?

Oldalainkat 1199 vendég és 0 tag böngészi

a-next-11-00-hirkepEgy jó és egy rossz hírrel kell kezdenem. A jó az, hogy - remélhetőleg - sokak örömére viharos gyorsasággal olvashatjátok a Jövő Angyalai 11. részét, a 10. után, amiben lezárul az előző részben elkezdődött történet. A rossz pedig az, hogy mindezt azért, mert Hopkin egyéb irányú elfoglaltságai miatt nem tudta a következő hagyományos füzetet befejezni. Felvettem vele a kapcsolatot, azt mondta, hogy két hét múlvára már tényleg visszatérünk a fővonalhoz. Drukkoljatok ti is, hogy ez így legyen! Most pedig vissza a történethez.

Végkifejletéhez érkezik az új Bosszú Angyalai csatája a mostani füzetben. Amerika Kapitány tervet sző, aminek a segítségével hőseink megpróbálják megállítani Fátumot az ismét elkészült univerzális kocka használatától. Természetesen Fátum és a Viharőrség sem ül ölbe tett kézzel, ezért hatalmas csata bontakozik ki, és láthatunk pár igen pazar harcot! Szerver kontra Tony Stark! Fullánk kontra Csáprágó! Viharcsapás kontra Viharcsapás! Bulldózer kontra Donar! És még sok másik is, aminek a végkimenetele némelyek számára nem túl barátságos! Mivel ez az Angyalok füzete, ezért sejthető, hogy mi lesz a vége, de azért nem minden alakul nekik úgy, mint ahogy azt tervezték. Ilyen-olyan okokból nem mindenki tér haza a saját világukra, és akik hazatérnek sem lesznek már olyanok, mint voltak.
Olvassátok ezt a számot olyan lelkesen, mint ahogy mi készítettük. Majd a szabadság nevében utasítok mindenkit :), hogy irány az értékelő rendszer és a fórum!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# PhD Strange 2012-07-28 10:13
Bosszú Angyalai rulez ! :D

segítsetek !
Emlékszek egy régi ,asszem IPM-es részre , amiben majdnem full társulat volt-

egy egyiptomi alak ellen harcoltak (nem Rama Tut, és nem bírtak vele), aki a végén bolygóvá változott...

Nem tudjátok a történet címét? vagy hogy hol találom? :(

Ja és bocs hogy nem fórumban kérdem
(még mindig nem vagyok tag :( -ugyanis a citromailes címemet nem szereti a Hálózsák szerver:(
# Farek 2012-07-28 12:21
Válts másik levelezőre és nem lesz gond. Ezt megy még valami másikat nem szereti a fórum.

A Monolit Bosszúja (Revenge of the Monolith) című történeről van szó. Eredetileg nagyméretű Graphic Novelként jelent meg. Nem tudom, lehet, hogy valamelyik oldalon fent van.
# Phd Strange 2012-07-28 12:34
Igen, ez az -amire gondoltam. Kösz ! :DDDDDD
# avengers 2012-07-28 13:22
Kár hogy nem sikerűlt ma a fővonalat hoznotok pedig nagyon számitotam rá hogy végre olvasok egy jó régimodi boszuangyal tőrténetet.
# pepea 2012-07-28 18:01
Idézet - Farek:
A Monolit Bosszúja (Revenge of the Monolith) című történeről van szó. Eredetileg nagyméretű Graphic Novelként jelent meg. Nem tudom, lehet, hogy valamelyik oldalon fent van.

igen, nálunk lesz. :) De mikor az még nem tudom. Nem lesz sokáig tart. ;)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta