Ki van itt?

Oldalainkat 383 vendég és 0 tag böngészi

indy-golden-fleece-2-hirSziasztok!

Ígértem, hogy idén befejeződik a P. Eryka segítségével átmenetileg feltámasztott Indiana Jones-részleg legújabb története, az Indiana Jones és az aranygyapjú, amelynek második részében a mindig is kissé különleges nagyvárosba, a Földközi- és a Fekete-tenger átjárójában fekvő kellemes éghajlatú Konstantinápolyba vezet utunk. Ahogy az a képen is látszik.
Indy és újdonsült segítője, a kissé karakán Omphale folytatják a kutakodást a legendás aranygyapjú után, és ebben a szokásosnak mondható nácikon túl most inkább egy törökökből álló görög szekta (kissé paradoxon) a legfőbb ellenfelük. Ők ugyanis nagy hatalmat várnak a gyapjútól, amely az újraszentelése után állítólag elég hatalmas ahhoz, hogy a világ uraává tegyen bárkit. (Snitt.)
Hőseink segítségére lesz egy amatőr régész/antikvárius, a konstantinápolyi archívum, pár barátságos háztető, és egy nem olyan barátságos hóvihar ebben a kalandokkal teli füzetben.
Jövőre pedig folytatjuk még egy (valószínűleg nálunk utolsó) minivel, amiben ismét összeáll a Henry Jones – Henry Jones páros.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Zaj 2012-12-20 11:42
a Snitt linkje most épp 404
# talgaby 2012-12-20 22:58
Már nem. Elfelejtettem, hogy kell neki a "http://", különben a Zsák egyik oldalának akarja venni.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta