Ki van itt?

Oldalainkat 641 vendég és 1 tag böngészi

  • habszi

miki eger 1990 12 hirA mostani frissítés kissé egyedi. Egyrészt egy múzeumos frissítés nem igazán olyasmi, ami a két ünnep közötti különleges kiadványaink sorába illik… másrészt a mostani kiállítási darabbal végre szinkronba hoztuk a magyar Disney-füzetek archiválását, ugyanis az 1990/12-es szám kerül most sorra.
Amiben furamód semmi karácsonyi/szilveszteri történet nem található. (A jelek szerint ezt a saját válogatásunkkal kellett lefednünk.) Van helyette egy állatfelvonulás, némi légiszállítási kaland, és még annak is tanúi lehetünk, hogy miként talicskáz ki Dagobert bácsi egy nagy vagon pénzt a kasszafúrók számára.
A füzet másik érdekessége, hogy P. Eryka – akinek a nevével egyre gyakrabban találkozhattok majd jövőre Disney kapcsán – fogta az eddig kikerült füzetszkeneket, és rendbe hozta a színeiket (a fekete végre fekete, nem a szkenelő elmosott szürkéskékje). Az összesét 1988-tól kezdődően. Köztük a mai füzetét is, és (remélhetőleg) innentől kezdve az összes Darkness által elkészített szkenét. Reméljük, örültök a változtatásnak, és jövőre is velünk tartotok a Disney-részlegben. Holnap pedig visszatérünk a kissé marvelesebb körökbe.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers2 2012-12-28 16:12
Tisztelt hzs csapata egy kérdésel fordulnék hozátok gyerekorom nagy kedvence volt az ALF képregény nem tervezitek e jővőre keteni azt a 12számot ami magyarul megjelent.
# talgaby 2012-12-28 20:55
Fenn van az elméleti listánkon, és úgy tudom, Sepi be is szkenelte őket. (Majd kijavít, ha mégsem.) Jövőre előfordulhat, hogy még nem, de mindenképpen szeretnénk azt is kitenni a Múzeum kiállításába.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta