Ki van itt?

Oldalainkat 624 vendég és 1 tag böngészi

  • habszi

pokember-v1-025-hirA mai múzeumi kiállításunk némi technikai nehézség okán a szokottnál egy picit később nyílik meg, ám aggodalomra semmi ok, ami késik, az MÁV-val jár, és egyéb közhelyek.
Mostani számunkban kissé magára hagyjuk a Hollandiában komoly természetfeletti bajba keveredett Pókunkat, hogy egy rövid kitekintés erejéig visszatérjünk szülőhazájába, a lehetőségek és a matthülye republikánusok országába, az Amerikai Egyesült Államokba, hogy megismerkedjünk egy frissen felbukkant potenciális ellenféllel.
Történt ugyanis, hogy Pókunk misztikus erejét nem csak a Hülye Állatok Dimenziójában, hanem a Általában Hihetőbb Humanoid Állatok (ÁHHÁ!) világában is megérezték. Mivel az itteniek komoly fenyegetésként észlelték a pók felbukkanását – lévén mindannyiuk komoly arachnofóbiában szenved –, így megkérték egyetlen nem iszonyodó bajnokukat, hogy a titkos harcművészeti fogásaik segítségével szabaduljon meg ettől az új fenyegetéstől.
Ő pedig szorgalmasan hozzá is látott az edzéshez. Az oldalt látható pillanatképpen éppen azt láthatjuk, amint a Félelmetes Nyakbaugró Köszöntés nevű (a Földön csak a Romantikus Maszlag kung-fu iskola mesterei által ismert) támadást gyakorolja.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-02-03 07:19
nem tudom ki írj a kommenteket (Farek apó vagy talgaby mester?) de nagyon jók :) :D
Mindig mosolyt csalnak az arcra !
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta