Ki van itt?

Oldalainkat 809 vendég és 1 tag böngészi

  • habszi

catwoman-v3-33-hirSziasztok!

Idén már elkezdődik a frissítési gyakoriságom ritkulása, aminek eredményeképp a legtöbb futó sorozatom mind kedden kerül ki. Ezek közé tartozik a Macskanő v3 is, aminek emiatt havira ritkul a megjelenése. Ez utóbbiban szerepet játszik az a tény is, hogy éppen 11 füzet van még hátra ebből a szériából, így remekül kitart a 2013-as évben.
A harmincharmadik szám megint egy fiókból elővett fajta, de itt inkább csak a forgatókönyv tűnik vész esetére fenntartottnak, ugyanis a sztorit láthatóan az épp aktuális futó történetfolyamhoz igazgatták. Lényegében a mostani füzetben tanúi lehetünk annak, amint Selina egy roppant mód nem batmanes módszerrel felderít egy bűntényt. A mostani füzetet talán egyfajta tisztelgésnek is mondhatnánk a hetvenes évek előtt, legalábbis olyan tekintetben, hogy a történetvezetés és a hangulat is végig az akkoriban készült kemény krimiket idézi. Bár Selina nem fog .357-es revolvereket tolni a gyanús alakok arcába, mégis a mostani füzetben az embernek kissé olyan érzése lesz tőle, mintha egy XX-kromoszómás Harry Callahan válna belőle.

Ezen kívül, ahogy ígértem, a héten megkezdődik az amerikai képregényes listaelemzés elmaradt részének kirakása. Legutóbb októbert néztük, így hát most 2012 novembere kerül sorra. Aztán szépen, hetenként remélhetőleg utolérjük majd az aktuális Diamond-jelentéseket is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta