Ki van itt?

Oldalainkat 670 vendég és 1 tag böngészi

  • habszi

holmes-blind-fear-1 2-hirA tőlem megszokottakkal ellentétben a mostani hír elég lényegre törő lesz.
Mint tudjátok, a CO-Mix megszűnése után az ottani termés egy tetemes részét mi kaptuk (meg az allcomics, akik nálunk másfélszer annyit), de ebből eddig viszonylag keveset tettünk még csak vissza. Ennek legfőbb oka az volt, hogy még arra sem volt a megmaradt tagságnak ideje, hogy legenerálja a galériáikat. Eryka azonban friss tagként annak megfelelő lendülettel vetette bele magát a tagságába, és nekiállt feltölteni és galériákba rendezni a CO-hagyatékot.
Ennek első példányait most láthatjátok. A CO létezésének vége felé kikerült Sherlock Holmes-kötetekről van szó, ahonnan is egy négy részes minivel, a Vak rettegés esetével kezdünk. A négy rész kétszer két füzetben jön ki, most az első kettőt olvashatjátok, jövő héten meg a befejezését.

És ezzel egyben fel is hívnám a figyelmet, hogy mivel a jedijeink nem igazán érnek rá honosítani, így a szerda gyakorlatilag teljes egészében a CO-s dolgok újraközléséről fog szólni az előrelátható közeljövőben. Ha valaki az ottaniak közül valamit nagyon szeretne viszontlátni, az jelezze a fórumon nyugodtan.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Zehuti Jukassa 2013-02-06 22:06
Az új sorozatban watson egy nő :)
Tudom, ez nem a fórum, de nem indítanátok el a Runaways-t? :)
# talgaby 2013-02-07 06:19
Mivel a NewGen már honosította, így nem igazán. :-)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta