Ki van itt?

Oldalainkat 437 vendég és 0 tag böngészi

pokember-v1-026-hirSziasztok!

Múzeumunk büszkén mutatja be nektek legújabb kiállítási tárgyában azt a történetet, melyre már valószínűleg régóta vártatok! Bizony, most jött el a napja, amikor megtudjuk, végül hogyan keveredett vissza Pókunk Amszterdamból Manhattanbe. Mert hát a Marvel világában semmi sem megy egyszerűen egy álarcos hős életében, így a nemrég totemmé hitt Pókfej sem egy átlagos repülőjárat segítségével tért vissza szülőhazájába (hogy aztán megfogadja, a legközelebbi távol-keleti filmproducert, aki munkát ajánl neki, a fonalával lógassa fel a plafonra).
Történt ugyanis, hogy az ÁHHÁ dimenzióból érkezett Puma végül úgy döntött, felkészült a rá váró gigantikus összecsapásra. Aminél a gigantikust szó szerint akarta venni. Ezért törzse ősi sámánmisztikáját hívta segítségül és egy pszichedelikus energiarobbanás által visszateleportálta a pókot New Yorkba. Mivel a Pók szektájának tagjai addigra már teljesen be voltak állva a spanglitól, így ez ott szerencsére senkinek sem tűnt fel.
Erre a Pumának amúgy már csak azért is szüksége volt, mert a Marvelnél írott szabály, hogy minden létfontosságú küzdelemre – legyen az egy földönkívüli invázió vagy két szuperlény összecsapása – csakis New Yorkban kerülhet sor. Akkor is, ha egy invázió esetén sokkal értelmesebb lenne a fővárosokat támadni.
És hogy biztosan ne bízzon semmit a véletlenre, a küzdelem előtt a Puma kétszázharminc méteresre nőtt, így lépett ki a saját szellemdimenziójából. Ennek az érkezésnek egy átmeneti pillanatát kapta lencsevégre egy tájfotós, hogy aztán az eredeti negatív végül a Múzeumunk tulajdonába kerüljön.
A Puma azt remélte, hogy ha egyszer már valami hülye hatalmasság kitalálta, hogy nyolcmillió ember között kell összecsapnia új ellenségével, méretes alakja talán elijeszti a civileket. Nem számolt azonban azzal, hogy egy New York-it semmi sem képes meglepni, és hogy addigra már ők is hozzászoktak az óriás lényekhez, miután Godzilla akkoriban hozzájuk költözött Tokióból. (Zavarta a tömeg, és már kissé unta a szusit, sokkal jobban bejött neki a hamburger. Később azért kellett visszaköltöznie, mert a taxisok állandóan átverték.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-02-15 16:21
Régi szép idők ! :(
Kár hogy összevissza adták le a történeteket. Pedig az alap nem rossz (Vészmanó, Rózsa, Puma) , még csoda hogy a Baljós Hatos nincs benne :)
# jst22 2013-02-15 17:23
Te miről is beszéltél a beharangozóba?
# Farek 2013-02-17 21:52
Idézet - jst22:
Te miről is beszéltél a beharangozóba?

Arról, mint az eddigiekben. Azokat nem olvastad? :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta