Ki van itt?

Oldalainkat 656 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • Lajos
tf-ro-80.5-hirSziasztok!
 
Két hete egy igazi ínyencséget ígértem az alakváltó óriásrobotjaink rajongói számára, így ma - ígéretemhez híven - napirendre is kerül ez a bizonyos dolog. Ez pedig nem más, mint egy régi-új sorozat, kedvenc alakváltóinkkal a főszerepben, amely azonban annak ellenére, hogy az IDW kiadó égisze alatt lát napvilágot hónapról-hónapra, mégsem kapcsolódik az általuk útnak indított reboothoz. Nem, ez a sorozat az Első Regeneráció címre hallgat és a jó öreg Marvel-korszak folytatása, nem csak történetileg, de számozásilag is, az alkotói pedig a jól ismert és - legalábbis általam - közkedvelt Simon Furman és Andrew Wildman, akiket szerintem senkinek sem kell bemutatnom (ha mégis, akkor bemutatás helyett inkább nyomás elolvasni a teljes G1-et!).
 
De hogy a történetről is ejtsek pár szót: a ma esedékes füzet a tavalyi Free Comic Book Day-re kiadott 80.5-ös számot viselő ingyenes kiadvány, amely voltaképp egy rövid kis szösszenet, amely felvezeti az új eseményeket, miközben néhány visszatekintéssel felidézi a korábban megjelent 80 szám eseményeit.
 
21 - földi - év telt el a Kibertron feltámadása óta, ami alatt béke és nyugalom honolt az alakváltók világán, de az évmilliókig húzódó háborúskodás után beköszöntött béke veszélybe kerül, amikor újból felbukkannak a régmúlt árnyai, s hőseink kénytelenek számba venni, hogy mennyi elvarratlan szálat is hagytak maguk után. A kérdés csak az, képes lesz-e az Utolsó Autobot ilyen körülmények között is fenntartani a békét? A választ megtudhatjátok az Első Regeneráció 80.5-ből!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Lord_KROK 2013-03-17 17:24
Egy igazi ínyencség! Szuper, hogy feltettétek!
Lehet tudni mikor jön a 81-es szám?
+1 # Aldarion 2013-03-17 19:27
Igen. Jelen állás szerint április 6-án, szombaton, azért így mert egyelőre még nincs fix helye a naptárunkban.
# zombee 2013-03-19 17:51
Ha ez a folytatása a G1-nek, akkor mi a helyzet a Marvel féle G2-vel, ami szintén folytatás?
# Aldarion 2013-03-19 18:38
Nagy valószínűség szerint semmisnek tekintendő, de majd kiderül, hogy hová akar Furman kilyukadni ezzel a sorozattal...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta