Ki van itt?

Oldalainkat 791 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1
gft-12-hirSziasztok!

Ahogy azt lassan megszokhattátok, két hét elteltével menetrend szerint meg is érkeztem a következő Grimm tündérmesék fejezettel, amely ezúttal a Hamelini fuvolás című történetet veszi alapul.
 
A mai történetünkben egy testvérpár, név szerint Chad és Neal, igyekszik megoldani egy, az utóbbi munkahelyén támadt gondot, azt hiszem magától értetődik, hogy nem épp tiszta eszközökkel, míg a megtérítésükre szolgáló történetben egy Hamlein nevű kisváros lakói igen durva méreteket öltött patkányinvázióval néznek szembe, s végső kétségbeesésükben már bármit hajlandóak bevetni a győzelem érdekében. Csakhogy mindennek ára van...
 
Ha valaki közületek esetleg ismeri az eredeti mesét, akkor az - hozzám hasonlóan - bizonyára meglepi majd, hogy ezúttal nem csak az eredeti történeten csavartak egyet az alkotók, de valamilyen oknál fogva az események helyszíne sem Németország, hanem Amerika, ám az okok és a miértek itt most aligha számítanak.
 
Az viszont már annál inkább, hogy a Fuvolás története elég egyedi helyet foglal el a sorozatban, minthogy készült belőle egy második adaptáció is, egy oldal szál, amely egész eltérő koncepcióban és teljesen más személyként mutatja be a sztori fő gonoszát, méghozzá egy négy részes minisorozat formájában. De hogy miért is érdekelhet ez titeket? Nos, azért, mert a terveim szerint ez a bizonyos alternatív átirat még az idén terítékre kerül nálunk, így aki esetleg kedvet érez hozzá, összehasonlíthatja majd a két féle megvalósítást.
 
Na de addig is jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# BladeDPI 2013-03-24 22:52
Vaganyak ezek a Grimm mesek. Koszonom a forditast :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta