Ki van itt?

Oldalainkat 621 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

pokember-v1-029-hir.jpgSziasztok!

Egy kisebb világkörüli út, no meg egy igencsak furára sikeredett spirituális körkép bármely cinikus manhattanit megviselné, hát még ha olyan állása van, amiben nap mint nap felhőkarcolók között kell húszemeletes magasságban közlekednie védőfelszerelés nélkül. Így nem csoda, hogy Pókunk, aki még mit sem sejt az ellen szövődő vészről, próbál a lehető leginkább földhözragadt teendőkkel lefoglalni önmagát. Mivel szerencsére éppen egyetlen intergalaktikus vész sem tűnt fel a színen, így szerencsére kedvenc hálószövőnk maradhatott annál,a mihez valójában ért: az utcai szintű gondok intézésénél. Ezért fordulhatott elő, hogy egy kedves és lelkes állampolgár elkészíthette róla ezt a fényképet, amin épp egy külföldi turistának ad útbaigazítást az Empire State Building felé, és mutatja, hogy bizony, az ajándékbolt nem a földszinten, hanem a harmadikon található ott.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-03-29 16:26
Hatalmas beszólások vannak benne :) Érdemes elolvasni ! (De a legnagyobb az egyik gondolatbuborék :D
# Éjüvöltő 2013-03-29 18:08
U.I:
Nem tudja valaki: ki az a csúszkálós fazon, aki az egyik részben Pók barátunk ellenfele volt? (s hogy mi az angol neve?)

Csak arra emlékszem hogy fehér ruhát hordott...

U.I 2: Nem volt pókember az X-men-es számokban IS ?
# igazi KiD 2013-03-29 20:31
A fazon neve Csuszka, az angol neve Slyde. Pókember volt párszor az X-Menben, a Tikos Háborús számokban, az 5. számban, ahol egész New Yorkot elvarázsolják és az utolsó X-Men füzetben is.
# Éjüvöltő 2013-03-30 08:24
köszönöm ! és hála a honosítóknak (is) :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta