Ki van itt?

Oldalainkat 812 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja

catwoman-v3-35-hirSziasztok!

Folytatjuk a havisorozattá visszalépő Macskanő v3-ast a 35. számmal, ami a Háborús játékok című crossovertörténet második felvonásának utolsó előtti fejezete. Ahogyan az előző szám esetében, most is hálózsákos remake-ről van szó a honosítás terén: a NewGen a fent említett crossover részeként egyszer már elkészítette ezt a füzetet, ám annak ottani tipója, se fordítási szövegstílusa nem illeszkedik az itt elkészített sorozatba, így egyszerűbb volt a folytonosság végett egy sajátot készíteni belőle.
A sztori az előző és a következő füzettel ellentétben némileg szervesebben illeszkedik a crossoverbe, mint magába a Macskanő történetfolyamába. ugyan majdnem minden itteni jelenet feltűnik a második könyv többi fejezeteiben, mégis sokukhoz kell maga a crossover ismerete is. Selina szempontjából a sztori lényege most az, hogy az East Enden is nagyszabású fosztogatás indult be, és pár kisstílű szuperbűnöző azt gondolja, kiszakíthat magának egy darabot a környékből. Egészen pontosan Chesire (a Fürgeként is ismert Roy Harper lányának anyja, a DC univerzumának második legkiválóbb nem szuperképességű harcművésze – és nem, nem Batman az első) bandájának két szakadárja, akik nem igazán cáfolják meg a szőkés viccek létjogosultságát. Selina pedig természetesen rögtön rendezkedik ebben az ügyben…

És most egy felhívás: elég sok mindent kaptunk az olvasóktól, mióta beindult a Múzeumunk. Ezen felajánlások nagyja nálam fut össze, aminek viszont hozadéka, hogy egy idő után kissé belegabalyodok. Nem csak ezekbe, hanem a FanArtba szánt sorozatokba is. Tudom, hogy az első fejezet után jól elfelejtettem a Dragon Ball világában játszódó dózsinsit, ezt majd pótolom. Ám ha valaki küldött még az oldalnak vagy közvetlen nekem olyan fanképregényt, ami nem került ki és/vagy nem is válaszoltam/unk rá, az írjon egy levelet nyugodtan az oldal címére, mert 99%, hogy egyszerűen megfeledkeztem a kapott anyagról, és rég elhagytam valahol.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Farek 2013-04-02 15:39
Miért, szerinted ki a legjobb harcművész? Utána néztem egy kicsit wikin a vonatkozó cikkekben, és ott sem merték egyértelműen kijelenteni.
# talgaby 2013-04-02 21:00
Ne szerintem, Lady Shiva ott a legjobb, utána Chesire, Batman meg nem is tudom, hol, de a felső tízben valahol.
# Farek 2013-04-02 22:39
Konkrétan hol utalnak erre? Érdekelne, mert kicsit utánanéztem, és pl. megtaláltam, hogy Fekete Kanári így nyilatkozott róluk, de ez csak egy vélemény. Ráadásul ott is mint a 2. legveszélyesebb bérgyilkosra hivatkoztak, nem pedig a harcművészre. Az egyébként is Karate Kid a légióból, nem?
# talgaby 2013-04-03 07:27
Igen, ő, de ő cirka ezer évvel később. :) Amúgy ha jól emlékszem, Shivát a lánya saját sorozatában emlegetik többször is így.
# Farek 2013-04-03 13:44
Ja, hogy azt mondják róla... :)
# talgaby 2013-04-03 14:39
Csak mondani lehet. Meltzer Karate Kidet is könnyűszerrel megverette Batmannel, pedig ennek a DC-n belül a reális esélye nulla. Karate Kid pár percig Superman ellen is tartotta már magát pusztakezes harcban, pedig nincs semmi szuperereje.
# Farek 2013-04-03 21:13
Igen, értem. Csak mindig olyan fura látni, amikor valakit kineveznek legjobbnak.
Bár még mindig jobb, mint amikor a hatszázadiik karakterről jelentik ki, hogy "a világ egyik legjobb harcművésze"... :S
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta